Yakutiye Belediyespor Liderlige Devam Dedi

Yakutiye Belediyespor, sahasinda Kars 36 Spor’u Ismail Yilmaz’in kaydettigi golle 1-0 kazanarak liderligini devam ettirdi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 8. Hafta maçinda kendi saha ve seyircisi önünde Kars 36 Spor’u konuk eden Yakutiye Belediyespor, 50. Dakikada Ismail Yilmaz’in attigi golle sahadan 1-0 galip ayrilarak ilk devrenin son haftasina lider girdi.

Erzurum GSIM Yüksek Irtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanan maçi Emre Can Furuncu yönetirken, Mert Omay ve Alper Yildirim kendisine yardimcilik yapti.

Mücadelenin dördüncü hakemligini ise Onur Çolak üstlendi. Karli zeminde soguk bir havada oynanan karsilasmada 200 dolayinda Erzurumlu futbolsever Yakutiye Belediyespor’a tribünlerde destek vererek galibiyette rol oynadi.

Ilk tebrik Baskan Uçar’dan

Yakutiye Belediyespor’un genç bir kadro ile BAL’da firtina gibi esmesi Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar ve kurmaylarini da gururlandiriyor.

Teknik Patron Kurtulay Öksüz ile yardimcilari Sadrettin Deniz ve Yasin Yildirim idaresindeki Kirmizi-beyazli takimin ligde üst üste seri galibiyetler alarak liderligini devam ettirmesinin kendilerini mutlu ettigini belirten Uçar, “Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularimizi tebrik ediyorum. Insallah yolun sonu sampiyonluk. Insallah sezon sonunda Erzurumspor’u Süper Ligde, Yakutiyemizi de 3. Ligde görürüz” dedi.

Teknik Patron Kurtulay Öksüz ve talebeleri ise sampiyonluk yolunda dev bir engeli daha geride birakmanin coskusunu yasarken, desteklerinden dolayi Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar ve ekibine tesekkür etti.

Kaynak: İHA