- Kadinlar Dünya Kulüpler Sampiyonasi'nda 4. Kez Sampiyon Olan Vakifbank'ta Büyük Sevinç

VakifBank Kulüp Baskani Üstünsalih: 'Kizlarimiz tarih yazmaya devam ediyor. Türk kadini her seyin en iyisini yapabilecegini bir kez daha gösterdi'

Uluslararasi Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadinlar Dünya Kulüpler Sampiyonasi'nda 4. kez sampiyon olan VakifBank'in Kulüp Baskani Abdi Serdar Üstünsalih, "Bu sampiyonlugu her zaman oldugu gibi milletimize ve ülkemize ithaf ediyoruz. Ülkemize nice gururlar yasatmaya devam edecegiz." dedi.

VakifBank'tan yapilan açiklamaya göre, finalde Italyan ekibi Imoco Volley Conegliano'yu 3-2 yenen sari-siyahlilar tarihinde 4'üncü kez zafere ulasarak bu turnuvayi dünyada en çok kazanan ekip olmanin mutlulugunu yasadi.

Açiklamada görüslerine yer verilen VakifBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Baskani Üstünsalih, "Kendi ülkemizde, baskentimizde dünya sampiyonluguna ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Emegi geçen tüm oyuncularimiza, antrenörlerimize, kulüp çalisanlarimiza, yönetici arkadaslarima ve VakifBank camiasina tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Üstünsalih, "Bu muhtesem organizasyon için de basta Türkiye Voleybol Federasyonu Baskani Mehmet Akif Üstündag olmak üzere emegi geçen herkese sükranlarimi sunarim. Kiymetli rakibimiz Fenerbahçe Opet’i de bronz madalyasindan ötürü tebrik ederim." degerlendirmesinde bulundu.

Ankara seyircisi ve yüregi kendileriyle atan, kendileri için dua eden tüm destekçilere de sükranlarini sundugunu belirten Üstünsalih, sunlari ifade etti:

"Hem 35'inci sezon açilimizda hem de sampiyona öncesi yaptigimiz toplantimizda VakifBank Spor Kulübü olarak 5 kupa hedefledigimizi, bunlardan ilkini Sampiyonlar Kupasi’ni alarak gerçeklestirdigimizi belirtmis, geriye 4 kupa kaldi demistik. Bugün burada dünya sampiyonluguna 4. kez ulasarak bu hedefimize giden yolda ikinci etabi da tamamlamis olduk. Ayrica dünya sampiyonlugundaki rekorumuzu da gelistirdik. Kizlarimiz tarih yazmaya devam ediyor. Türk kadini her seyin en iyisini yapabilecegini bir kez daha gösterdi. Hepsinin eline, emegine saglik. Bu sampiyonlugu her zaman oldugu gibi milletimize ve ülkemize ithaf ediyoruz. Ülkemize nice gururlar yasatmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA