Sivasspor Teknik Direktörü Çalimbay'dan Alanyaspor Maçi Degerlendirmesi Açiklamasi

'Aytemiz Alanyaspor ile oynayacagimiz maç zor bir mücadele olacak. Iyi bir takim, çok dikkatli olacagiz. Oradan puan ya da puanlar almak için ne gerekiyorsa yapacagiz'

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Riza Çalimbay, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasinda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacaklari karsilasmadan puan ya da puanlarla ayrilmayi hedeflediklerini belirtti.

Çalimbay, kulübün resmi internet sitesine yaptigi açiklamada, geride kalan hafta Atakas Hatayspor'u 4-0 maglup ederek, özlem duyduklari bir galibiyet aldiklarini aktardi.

Güzel bir hava yakaladiklarini vurgulayan ve kapasitesinin üzerine çikan takimini tebrik eden Çalimbay, "Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Aytemiz Alanyaspor ile oynayacagimiz maç zor bir mücadele olacak. Iyi bir takim, çok dikkatli olacagiz. Oradan puan ya da puanlar almak için ne gerekiyorsa yapacagiz." ifadelerini kullandi.

Atakas Hatayspor maçinda 3 gol atan forvet Mustapha Yatabare ile 3 golün de pasini veren Max Gradel'in performanslarini degerlendiren Çalimbay, sunlari kaydetti:

"Ikisi de kaliteli ve oyunun kaderini degistirecek oyuncular, bunu da yaptilar. Mustapha Yatabare'nin böyle bir çikis yapmasi normal. Çok istekli ve arzulu bir arkadasimiz. Geldigi günden beri çok büyük faydalari oldu bize. Max Gradel'i zaten söylememe gerek yok, milli takiminin kaptani. Çok yetenekli bir oyuncu. Biz bu sezonu iyi sekilde bitirecegiz. Son 10 yilda 2 sene üst üste Avrupa'ya giden bir Anadolu takimi hatirlamiyorum. Biz bunu basardik. Bana göre son zamanlarin en basarili Anadolu takimiyiz. Güzel seyleri yapanlar bu arkadaslarimizdi. Yine bunu devam ettirmek için bütün gayreti gösteriyoruz. Aytemiz Alanyaspor maçi, bizim için hayati derecede önemli. Bu maçi iyi bir sekilde bitirdigimiz zaman, Galatasaray maçina daha farkli sekilde çikacagiz."

Çalimbay, iç sahada oynayacaklari karsilasmalarda taraftarlarin destegine ihtiyaçlari oldugunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA