Fenerbahçe Beko-Monaco Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Beko Basantrenörü Aleksandar Djordjevic:'Çok önemli bir takim galibiyeti oldu' Monaco Basantrenörü Zvezdan Mitrovic:'Fenerbahçe Beko'nun çok yetenekli oyunculari var. Onlara karsi oynamak zor. Son çeyrekte çok zorlandik'

THY Avrupa Ligi'nin 13. haftasinda Fransiz temsilcisi Monaco'yu 96-86 yenen Fenerbahçe Beko'nun basantrenörü Aleksandar Djordjevic, çok önemli bir takim galibiyeti aldiklarini söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Djordjevic, 6 oyuncusunun çift hanelerle oynadigini belirtti.

THY Avrupa Ligi'nde verimlilik puani liderligine yükselen oyuncusu Nando De Colo ile gurur duyduklarini vurgulayan Djordjevic, "Çok önemli bir takim galibiyeti oldu. 6 oyuncu çift hanelerle oynadi. Bir oyuncumuz da tarihe geçti. De Colo ile gurur duyuyoruz. Guduric hücumdaki yetenegiyle skora önemli katki yapti. Vesely birkaç gündür hastaydi ama o haliyle en güzel sekilde katkida bulundu." ifadelerini kullandi.

Mike James'in maç boyunca çok etkili oldugunu ve ilk yarida onu durdurmakta zorlandiklarini aktaran tecrübeli çalistirici, "Bu 5'e 0 oynadiginiz bir maç degil. Eslesmeleri ona göre yapmaniz gerekiyor ve maçi iyi okumaniz gerekiyor. Antrenör olarak her oyuncunun en iyisini ortaya çikarmam gerekiyor. De Colo bizim liderimiz ve bu aksam inanilmaz katki verdi. Çok büyük bireysel bir basariya ulasti. Çok mücadeleci ve iyi bir oyuncu." degerlendirmesinde bulundu.

- Monaco Basantrenörü Mitrovic: "Son çeyrekte çok zorlandik"

Monaco Basantrenörü Zvezdan Mitrovic ise bu sezon deplasmanlarda hep ayni hatalari yaparak, maç kaybettiklerini dile getirdi.

Galibiyetinden ötürü Fenerbahçe Beko'yu kutlayarak sözlerine baslayan Mitrovic, sunlari kaydetti:

"THY Avrupa Ligi'nde bütün sezon boyunca yaptigimiz hatalari tekrarladik. Savunmada büyük problemimiz var. Maç içerisinde skorda esitligi yakaladik ama Fenerbahçe Beko'nun çok yetenekli oyunculari var. Onlara karsi oynamak zor. Son çeyrekte çok zorlandik. Hücum açisindan iyiydik ama kazanmak için savunmada da iyi olmamiz gerekirdi."

Kaynak: AA