Türkiye Motosiklet Federasyonu 2021 Sampiyonlar Ödül Töreni Yapildi

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenledigi 2021 Sampiyonlar Ödül Töreni yapildi. Törende Ihlas Haber Ajansi’na motosiklet sporuna verdigi katkidan dolayi tesekkür plaketi takdim edildi.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafindan düzenlenen 2021 Sampiyonlar Ödül Töreni, Sariyer Bogaziçi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapildi. Ödül töreni öncesinde açiklamalarda bulunan TMF Baskani Bekir Yunus Uçar, federasyonlarinda aile birlikteligi oldugunu vurgulayarak, “64 amatör spor federasyonu var ama ben iddia ediyorum ki 18 senelik federasyonumuzun defalarca dünya sampiyonasi düzenliyor olmasi ve 18 senede 2 tane Dünya sampiyonu çikarmis olmasi gelecek yillar boyunca dünya sampiyonalarinda pistte ve her kategoride Dünya, Avrupa sampiyonalari çikarma gerçegi gurur verici. Bu gurur tablosu inanin daha gelecek yillarda sayilarinin artacagi büyük basarilari kutluyor olacagimiz fotografini insana hatirlatiyor. Toprak’in yasattigi gurur diger tüm sporcularimiza da örnek olmustur. Herkesten ayni performansi bekliyoruz. Yarismak her sey demektir. 1. olmak güzel bir duygu ama yarismaya cesaret edebilmek takdire sayan” seklinde konustu.

Ihlas Haber Ajansi, motosiklet sporuna verdigi destekten dolayi tesekkür plaketi ile ödüllendirildi. TMF Baskani Bekir Yunus Uçar, ödülü Ihlas Haber Ajansi Spor Müdürü Mustafa Karagöl’e teslim etti.

Tören, bu sezon 7 brans ve 63 sinifta düzenlenen yarislarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Kaynak: İHA