Samsunspor Ile Istanbulspor 39. Randevuya Çikiyor

SAMSUN – Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor ile Istanbulspor ligin 18. haftasinda 39. randevularina çikacaklar.

Samsunspor ile Istanbulspor daha önce 38 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karsilasmalarin 13’ünü Samsunspor, 10’unu da Istanbulspor kazandi. 2 takim arasinda oynanan 15 karsilasma ise taraflar birbirlerine üstünlük saglayamadi.

2 takim daha önce Istanbul’da 19 kez karsilasti. 2 takimin Istanbul’da oynadigi maçlarda da Samsunspor’un üstünlügü bulunuyor. 19 mücadelede Samsunspor 7 galibiyet alirken, Istanbulspor ise 4 galibiyet alabildi. Istanbul’da oynanan 8 karsilasma ise beraberlikle sonuçlandi.

Bu sezon ligde geride kalan 16 maçta 7 galibiyet 5 beraberlik ve 4 maglubiyet alan Samsunspor, rakip filelere 23 gol gönderip, kalesinde 19 gol gördü ve 26 puan toplayabildi. Samsunspor ligde oynadigi son 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak formda bir görüntü sergiledi. Ligde su ana kadar oynadigi 16 karsilasmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 maglubiyet alan Istanbulspor ise rakip filelere 25 gol atip, 23 gol yedi ve 23 puan toplayabildi.

Istanbulspor ile Samsunspor arasinda Esenyurt Necmi Kadioglu Stadyumu’nda oynanacak karsilasmayi hakem Direnç Tonusluoglu yönetecek.

Kaynak: İHA