Mustafa Denizli Açiklamasi 'Sonuçlar Ne Olursa Olsun Takima Güvenim Tam'

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “Bu takima ve bu camiaya güvenim, basta kendime olan güvenimle beraber devam edecek” dedi.

Süper Lig’in 17. Haftasinda GZT Giresunspor’a konuk olan Izmir ekibi Altay, karsilasmadan 3-1’lik skorla maglup ayrildi. Karsilasmanin ardindan Teknik Direktör Mustafa Denizli degerlendirmelerde bulundu.

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, maçin ikinci yarisinin güzel oldugunu ifade ederek, "Benim tabi buradaki görevim bazi teknik adamlardan farkli bir görev. Yetistigim camiada görev yapmak, taraftari oldugum bir camiada görev yapmak, buranin lideri olmak, dolayisiyla böyle dönemleri ben hayatimda çok yasadim. Benim ve takimim için herhangi bir problem teskil etmeyecek. Biz lige bir hedef koymustuk. Bu hedef bizim için bugün de yarin için de geçerli. Bu takim, bu ligi minimum 50 puan civarinda bitirir. Son 2 maçimizin sonucu ne olursa olsun hiç problem degil. Bu takima ve bu camiaya güvenim, basta kendime olan güvenimle beraber devam edecek. Bundan kimsenin süphesi olmasin" dedi.

Denizli, futbolda istatistiklerin kendisi için bir önemi olmadigina vurgu yaparak, “Bu istatistiki veriler futbolda benim esasimda çok geçerliligi olan veriler degil. Yeni topa sahip olmak, az sahip olmak sizin oyun seklinizden kaynaklanir. Dolayisiyla bu beni fazla baglayan veriler olmuyor. Yani özellikle yedigimiz golleri söyle bir analiz edecek olursak sanssizligin ve hatalarin oldugu goller yerdigimizi söyleyebilirim. Ama onun disinda topa sahip olmak, çok fazla atak yapmak asagi yukari Türkiye’de bu verilerde birinci durumdayiz. Bütün bunlar bir seyi degistirmiyor” dedi.

Kaynak: İHA