Müdür Yildirim'dan Milli Sporcuya Ziyaret

Hakkari Gençlik ve Spor Il Müdürü Emin Yildirim, engelli milli sporcu Ceylan Yilmaz’i evinde ziyaret etti.

Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takimi sporcularindan Ceylan Yilmaz, 2-13 Aralik tarihleri arasinda düzenlenen Kadinlar Avrupa Sampiyonasi için Ispanya’nin Madrid sehrinde milli sporcu olarak katilmisti. Hakkâri Gençlik Spor Il Müdürü Emin Yildirim ve Sube Müdürü Sabri Demir, Yeni Mahalle’de ikamet eden Ceylan Yilmaz’i evinde ziyaret etti. Ziyarete Kulüp Baskani Sükrüye Yildiz Tatli ve takimin yardimci antrenörü Cengiz Çatal da eslik etti.

Göreve geldigi günden beri engellilerin basketbol takimina hem tesis tahsisi hem çalisma saatleri için pozitif bir ayrimcilik sagladiklarini söyleyen Müdür Yildirim, bundan sonra da ayni duyarlilikla hareket edeceklerini söyledi.

Yildirim, “Ilimizde spora ilgi her geçen gün daha fazla artiyor. Ayrica ilimiz merkez ve ilçelerine ciddi sportif yatirimlar yapan basta Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu ile Vali ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik’a tesekkür ederiz” dedi.

Kulüp Baskani Sükrüye Yildiz Tatli da, Müdür Emin Yildirim’a nazik ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi. Tatli, “Engelli kardeslerimizin ailelerine spora tesvik için destek çagrisinda bulunuyoruz. Basarilarin mimarlari basta Valimiz ve Belediye Baskan Vekili Idris Akbiyik’a, Il Müdürü Emin Yildirim’a, Bedensel Engelliler Dernegi Baskani ve ayni zamanda takim antrenörü Mesut Keskin’e ve takimin koçu Cengiz Çatal’a tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA