Hakan Keles Açiklamasi 'Bu Ligde Kalici Olmak Istiyoruz'

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles, “Topladigimiz kadar puan toplayip ikinci yari yapacagimiz takviyelerle bu ligde kalici olmak istiyoruz” dedi.

GZT Giresunspor, konuk ettigi Altay’i 3-1’lik skorla maglup ederek puanini 22’ye çikardi. Karsilasmanin ardindan Teknik Direktör Hakan Keles, degerlendirmelerde bulundu.

Keles, yaptigi degerlendirmede, “Maç öncesi bir çikisimiz vardi. Sadece Adana Demirspor maçinda son dakikada yedigimiz gol biraz moralimizi bozmustu. Altay’inda kötü bir gidisati vardi fakat Basaksehir ve Galatasaray deplasmaninda puanla dönmesi, maç öncesi biraz deplasmanda iyi oynayan bir takim kötü gitmesine ragmen. Maça iyi basladik. Ilk yarida oyundan memnunum. Pozisyonlarimiz var. Skoru da elde ettik, 3-0 olduktan sonra onun korumanin psikolojisiyle son dakikalarda biraz baski yedik. Topladigimiz 22 puan var, ilk yarida son 2 haftamiz var. Zor deplasmanlara gidecegiz. Topladigimiz kadar puan toplayip ikinci yari yapacagimiz takviyelerle bu ligde kalici olmak istiyoruz” dedi.



Karsilasmada çok önemli bir taraftar desteginin oldugu belirten Keles, “Taraftara çok tesekkür ediyorum. Bizi müthis desteklediler. Uzun zamandir buradayim böyle destek daha önceden vardi tabi ama bugünkü müthisti. Takimi müthis ittiler. Onlara da tesekkür etmek istiyorum. Tabii ki oyuncularim, eksik oyuncularimiz olmasina ragmen oynayan oyuncularimiz onlarin yokluklarini aratmadilar. Takima müthis bir katki sagladilar. Iyi bir takim olma yolunda devam ediyoruz” dedi.



Sezona kötü baslamalarina ragmen iyi bir çikis yakaladiklarini ifade eden Keles, sezon basindan bu yana oyuna odaklandiklarini ve iyi sonuçlar almaya basladiklarini söyledi.

Keles, “Sezon basindaki sonuçlardan sonra ilk hoca topun basinda olur. Ama biz geçen sene de baskanla uyumlu bir sekilde çalistik, bu yil da uyumlu bir sekilde çalisiyoruz. Oyun bizim amacimizdi. O dönemde bile iyi oynuyorduk, skor alamiyorduk ama iyi oynuyorduk. Uyum meselesi. Gerekli sartlar öyle gerekmis. Daha takimi kurulmamisti o dönemde sikintilarimiz var. Sifirdan kurulan bir takimiz ve bunu biliyoruz. Faturanin bende olmadigini baskanimiz ve yönetim kurulumuz bildigi için ve öyle karar verince devam ettik. Ben zaten sampiyon yaptigim takima zarar vermek istemezdim. Kötü gidiyordu ama skor kötüydü oyun kötü olsaydi o zaman radikal kararlar aliriz. Baktigimiz zaman ne kadar iyi oldugunu görüyoruz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA