GZT Giresunspor-Altay Maçinin Ardindan

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keles:'30'dan sonra biraz da skoru korumanin etkisiyle son zamanlarda biraz baski yedik'Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli:'Biz lige bir hedef koymustuk. Bu hedef bizim için bugün de yarin için de geçerli. Bu takim, bu ligi minimum 50 puan civarinda bitirir'

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasinda sahasinda Altay'i 3-1 maglup eden GZT Giresunspor'un teknik direktörü Hakan Keles, ligdeki çikislarini sürdürdüklerini söyledi.

Keles, karsilasma sonrasi düzenledigi basin toplantisinda, ligdeki çikislarini Altay maçinda da sürdürdüklerini belirterek, maça iyi basladiklarini, ilk yaridaki futboldan memnunum oldugunu söyledi. Keles," Pozisyonlarimiz da var. Skoru da elde ettik. 3-0'dan sonra biraz da skoru korumanin etkisiyle son zamanlarda biraz baski yedik yine." dedi.

Ligde 22 puan topladiklarini ve kalan 2 haftada da iyi sonuçlar almayi hedeflediklerini ifade eden Keles,"Ilk yarida toplayabildigimiz kadar puanlar toplamaya çalisacagiz. Ikinci yarida yapacagimiz takviyelerle bu ligde kalici olmak istiyoruz." diye konustu.

Flavio ve Zeki Yavru'nun bugün kadroda bulunmamasina ragmen yerlerine oynayan futbolcularinin performanslarindan memnun oldugunu dile getiren Keles, iyi takim olma yolunda devam ettiklerine dikkat çekti.

Keles, kulüp baskani ve yönetim kurulu ile uyumlu bir sekilde çalistiklarini dile getirerek, söyle konustu:

"Sifirdan kurulan bir takimiz. Bunun zorluklari var ama astik. Faturanin bende olmadigini yönetim kurulumuz karar verdiler. Öyle devam ettik. Zaten ben sampiyon yaptigim bir takima zarar verecek görüste bir insan degilim. Islerin kötü gittigini düsünseydim, kötü gidiyordu ama hep oyuna odakliydik. Bir karar aldik ama ne kadar dogru bir karar oldugunu görüyoruz."

- Altay cephesi

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise bu sezonki hedeflerinin minimum 50 puan olduguna ifade ederek, sunlari söyledi:

"Biz lige bir hedef koymustuk. Bu hedef bizim için bugün de yarin için de geçerli. Bu takim, bu ligi minimum 50 puan civarinda bitirir. Son 2 maçimizin sonucu ne olursa olsun hiç problem degil. Bu takima ve bu camiaya güvenim, basta kendime olan güvenimle beraber devam edecek. Bundan kimsenin süphesi olmasin"

Kaynak: AA