Gaziantep ALG Spor, Starti Izmir'de Veriyor

T. Kadinlar Süper Ligi bu hafta oynanacak maçlarla baslarken, ligin iddiali ekiplerinden Gaziantep ALG Spor, ilk maçina Izmir deplasmaninda Konak Belediyespor’la çikacak.

T. Kadinlar Süper Ligi, yogun hazirlik çalismalarinin ardindan 24 takimla olusan ve 2 gruba ayrilan yeni formatiyla futbol severlerin karsisina çikmaya hazir. Kadinlar Ligi’nde B grubunda yer alan Gaziantep ALG Spor ise geçtigimiz yillarda oldugu gibi bu sezonda sampiyonlugu hedefliyor. Sezona yogun hazirlik çalismalari giren Gaziantep ALG Spor, ligin ilk haftasinda yarin saat 13.00’da Izmir deplasmaninda Konak Belediyespor ile karsilasacak.

Hasan Vural takimina güveniyor

Kritik maçin hazirliklarini Teknik Direktör Hasan Vural yönetiminde hafta boyunca yaptigi çalismalarla tamamlayan Gaziantep ALG Spor, sezona galibiyetle baslamak istiyor. Teknik patron Hasan Vural, yogun hazirlik dönemi geçirdiklerini ve yeni sezonda oyuncularina güvendigini belirterek Gaziantep’i T. Kadinlar Süper Ligi’nde en iyi sekilde temsil edeceklerinin sözünü verdi.

Sezonun ilk maçi için uçak ile Izmir’e gidecek olan Sari-grili takim, kamp yapacagi otele yerlestikten sonra maç saatini bekleyecek.

Kaynak: İHA