1207 Antalyaspor Kadin Futbol Takimi'nda Karabulut Dönemi

2021-2022 futbol sezonunda Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi’nin Antalya temsilcisi 1207 Antalyaspor Kulübü el degistirdi. Yönetim Kurul Baskanligini Hüseyin Türk’ün yaptigi kulübün yeni baskani Antalyali is adami Ramazan Karabulut oldu.

Ramazan Karabulut’un kulüp baskanligina getirildigi yeni yönetimde Oktay Basaran ve Cenk Dogan’in da yer alacagi belirtildi. Kadin futbolunun dünyada ve Türkiye’de hizla yol aldigi belirten 1207 Antalyaspor Kulübü Baskani Ramazan Karabulut, "Ülkemizde özellikle asiri göç alan Antalya’da genis kitleler tarafindan ilgi görmeye baslayan kadin futbolunda Antalyamizi hem ulusal hem de uluslararasi ligde farkindaliklarimizla daha iyi ve basariyla temsil etmenin gayretinde olacagiz. Antalyamiza ve tüm futbol sevdalilarina yeni sezonumuz hayirli olsun" dedi.



A Grubu’nda yer alacak

TFF Kadinlar Süper Ligi iki ayri grupta oynanacak. Turkcell Kadin Futbol Süper Ligi’nde 1207 Antalyaspor Kadin Futbol Takimi A Grubu’nda mücadele edecek. Statü geregi ilk 4’e girenler Play-Off, son 4’e kalanlar ise Play-Out baraj maçi oynayacak. Süper Lig’den Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, Trabzonspor gibi iddiali ekiplerin boy gösterecegi ligin A Grubu’nda Fenerbahçe, Besiktas, Fatih Vatan, Atasehir Bld., Karadeniz Eregli Belediyespor, Hatayspor, Altay, Sariyer Kireçburnu, Amedspor, Ankara BB Fomget, Kocaelispor takimlari mücadele edecek.

Kaynak: İHA