Rezan Epözdemir Açiklamasi 'Istifa Etmedim, Bu Hukuka Aykiri'

Galatasaray Sportif A.S’deki görevinden istifa eden Rezan Epözdemir, Galatasaray Spor Kulübü Derneginden istifa etmedigini söyleyerek, yerine yedek üye atanmasinin hukuka aykiri oldugunu söyledi.



Galatasaray Sportif A.S’deki görevinden istifa eden Rezan Epözdemir, yapilan yeni atamalarin ardindan açiklamada bulundu.

Rezan Epözdemir’in konuya iliskin yaptigi yazili açiklama su sekilde:

"Galatasaray Sportif A.S yönetim kurulu üyeliginden istifa ettim. Bunun disinda Galatasaray Spor Kulübü Dernegi veya Yönetim Kurulu’na sundugum herhangi bir yazili beyanim veya istifam söz konusu degildir. Isbu hukuki ve fiili gerçege ragmen, bir dernek yönetim kurulu üyesi görevdeyken istifa etmisçesine yerine yedek yönetim kurulu üyesi atanmasi açikça hukuksuzdur ve suçtur. Böyle bir yola tevessül etmek ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Galatasaray’i bu kadar zor durumda birakmak yerine, tarafima bu yönde bir talep gelse idi, geregini Galatasaray ve degerleri için yapacagimdan kimsenin kuskusu olmasin. Böylesine bir hukuk garabeti karsisinda, canimdan çok sevdigim Galatasaray ve camiasinin zarar görmemesi adina simdilik bu kadar açiklama yapmakla yetinecegim. Geregi kamuoyunun bilgilerine sunulur"

Sari-kirmizi kulüp, Spor Kulübü Dernegi Yönetim Kurulu yedek üyelerinden Ibrahim Reha Keskin ve Ahmet Ozan Sener ’in yönetim kurulu üyesi olarak atandigini açiklamisti.

Kaynak: İHA