Ayvalik'ta Liderlik Hedefi Ilçeyi Bayraklarla Donattirdi

BAL Ligi’nden 3. Lig hedefine emin adimlarla ilerleyen Ayvalikgücü Belediyespor’da zorlu Yalovaspor maçi öncesi, Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin’in talimatlariyla ilçe merkezi ve stadin Ayvalikgücü bayraklariyla süslenmesi kente sampiyonluk havasi getirdi.

19 Aralik Pazar günü saat 14.00’te Ayvalik Hüsnü Ugural Stadi’nda oynanacak maç öncesi vatandaslarin yogun olarak kullandigi cadde ve sokaklara "3. Lig yolunda basarilar Ayvalik" yazili Ayvalikgücü Belediyespor bayraklari asildi. Stada da sampiyonluk havasi getiren pankartlarda “sende hatiralar var” ve Ayvalikgücü’nün 3. Lig’deki günlerini hatirlatan “askimiz derinlerden, ruhumuz 80’lerden” sloganlari kullanildi.

Belediye Baskani Ergin’den destek çagrisi

Ayvalikgücü Belediyespor’un sampiyonlugun en büyük adayi oldugunu belirten Ayvalik Belediye Baskani Mesut Ergin, her zaman destegini esirgemeyen Ayvaliklilari, kritik maç öncesi yine takima destek olmaya çagirdi. Baskan Ergin; “Ayvalikgücü Belediyespor’un sampiyon olup, 3. Lig’e çikarak kentimizi onurlandiracagina inaniyor ve bütün hemserilerimizin takimimiza destek vermesini bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA