Gaziantep FK Teknik Direktörü Bulut Açiklamasi 'Insallah Seytanin Bacagini Kiracagiz'

'Nedense deplasmanda bu yil negatif bir gidisatimiz var. Iyi oynamamiza ragmen puan alamiyoruz' 'Bizim rakibi degil kendimizi düsünmemiz lazim. Bize lazim olan 3 puani istiyoruz çünkü bu puana ihtiyacimiz var'

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasinda 19 Aralik Pazar günü Yukatel Kayserispor'a konuk olacak Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erol Bulut, ligde deplasmanda sadece 1 puan aldiklarini hatirlatarak ilk dis saha galibiyetini elde etmek istediklerini söyledi.

Bulut, kirmizi-siyahli ekibin antrenmanindan önce basin mensuplarina, Fenerbahçe maçinda takiminin iyi oyun ortaya koydugunu ve hak ettikleri galibiyete ulastiklarini ifade etti.

Bu sezon deplasmanda hiç galibiyet alamadiklarini hatirlatan Bulut, "Kendi evimizde farkliyiz. Bunu ayni sekilde deplasmanda da gerçeklestirmenin zamani geldi. Insallah seytanin bacagini kiracagiz." dedi.

Bu haftaki rakipleri Yukatel Kayserispor'un geçen hafta Besiktas'a karsi iyi oyun sergiledigini aktaran Bulut, sunlari kaydetti:

"Bir önceki hafta Göztepe karsisinda kazansaydik, Fenerbahçe karsisinda aldigimiz galibiyet daha önemli olacakti. Nedense deplasmanda bu yil negatif bir gidisatimiz var. Iyi oynamamiza ragmen puan alamiyoruz. Kendi evimizde daha farkliyiz ve istedigimiz puanlari elde ediyoruz. Fenerbahçe karsisinda iyi mücadele ve yakaladigimiz pozisyonlari iyi degerlendirme ile hak ettigimiz 3 puani aldigimizi düsünüyorum. Iyi oyunu deplasmanda da gerçeklestirmenin zamani geldi. Insallah seytanin bacagini kiracagiz."

- "Bize lazim olan 3 puani istiyoruz"

Bulut, taraftarin her maça ayni ilgiyi göstermesi gerektigini ve futbolun taraftarla güzel oldugunu belirtti.

Kayseri deplasmaninda 3 puan almak istediklerini dile getiren Bulut, "Maçin sonunda da insallah 3 puan alip Gaziantep'e o sekilde döneriz. Onlar da tabii ki puan almak isteyeceklerdir. Bizim rakibi degil kendimizi düsünmemiz lazim. Bize lazim olan 3 puani istiyoruz. Bu puana ihtiyacimiz var. Bu puani aldigimizda üst siralara biraz daha yaklasacagiz. Buna yönelik çalisiyoruz ve oradan insallah yüzümüz gülerek dönecegiz." ifadelerini kullandi.

Ligde ilk yarinin bitimine 3 hafta kaldigini hatirlatan Bulut, "Gönül ister o maçlarin hepsini kazanip 9 puan alalim. Onun için mücadele edecegiz. Tabloya baktigimiz zaman 5-6 puan daha fazlamiz olmasi gerekirdi. Son 3 maçi insallah 3 galibiyetle tamamlariz. Ikinci yariya en güzel sekilde girerek, yapacagimiz birkaç transferle daha iyi bir konumda olmak istiyoruz." seklinde konustu.

Erol Bulut, Figueiredo'nun Fenerbahçe karsisinda 43 metreden attigi gole iliskin ise "Figueiredo'nun attigi gol, mükemmel bir goldü. Belki yilin gollerinden birisi olacak. Ama diger oyucularimiz da oyuna ciddi katki sagladi ve ona yardim etti." degerlendirmesinde bulundu.

- Hazirliklar sürüyor

Kirmizi-siyahli ekip, Yukatel Kayserispor maçinin hazirliklarina kulüp tesislerinde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde gerçeklestirdigi antrenmanla devam etti.

Isinma hareketlerinin ardindan koordinasyon çalismasinin yapildigi antrenman, dar alanda gerçeklestirilen çift kale maçla son buldu.

Antrenman, yaklasik 1,5 saat sürdü.

Kaynak: AA