Fenerbahçe Beko-Bitci Baskonia Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Beko Basantrenörü Aleksandar Djordjevic:'Çok önemli bir savunma eforunun onaylandigi bir maç oldu. Takim savunmasi anlaminda çok iyiydik' Bitci Baskonia Basantrenörü Neven Spahija:'Hücumda iyi seyler yapamadik'

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasinda Ispanya ekibi Bitci Baskonia'yi 75-53 maglup eden Fenerbahçe Beko'da basantrenör Aleksandar Djordjevic, özellikle savunmada çok iyi bir performans sergilediklerini söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Sirp basantrenör, "Çok önemli bir savunma eforunun onaylandigi bir maç oldu. Takim savunmasi anlaminda çok iyiydik. Bizim en önemli güçlerimizden birisi savunma. Oyuncular inanilmaz motivasyonluydu. De Colo ve Vesely inanilmazdi. Bu galibiyet, enerji ve geri dönüs için anahtar olacak." ifadelerini kullandi.

Bitci Baskonia Basantrenörü Neven Spahija ise istedikleri performansi sahaya yansitamadiklarini aktardi.

Fenerbahçe Beko'nun çok iyi performans sergiledigini kaydeden Hirvat çalistirici, "Hatalarimizdan ders çikarmak ve geri dönmek zorundayiz. Hücumda iyi seyler yapamadik. Top kayiplari hakkinda konusmaktan yoruldum. Çok oyuncumuz top kaybi yapti. Kötü oynadik. Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayi tebrik ediyorum." diye konustu.

Kaynak: AA