Basketbol Açiklamasi THY Avrupa Ligi

Fenerbahçe Beko: 75 Bitci Baskonia: 53.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 16. haftasinda Fenerbahçe Beko, sahasinda Ispanya ekibi Bitci Baskonia'yi 75-53 maglup etti.

Bu sonuçla sari-lacivertli takim, organizasyonda 4'ü üst üste olmak üzere 7. galibiyetini elde etti. Baskonia ise 11. maglubiyetini yasadi.

Karsilasmaya dis atislardan üst üste buldugu 3 isabetle etkili baslayan Fenerbahçe Beko, 4. dakikada farki çift hanelere tasidi: 13-2. Enoch'un skor yükünü üstlenmesiyle farki azaltan Bitci Baskonia'ya boyali alandan kaydettigi basketlerle yanit veren sari-lacivertli takim, ilk çeyregi 19-14 önde tamamladi.

Ikinci periyotta Baskonia 6 top kaybi yasadi. De Colo'nun son bölümdeki 10 sayilik katkisiyla farki açan Fenerbahçe Beko, soyunma odasina 43-28 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte hücumda daha etkili olan Bitci Baskonia karsisinda De Colo ve Polonara ile skor üreten sari-lacivertliler, son periyoda 55-43 önde girdi.

Dördüncü ve son periyotta Guduric ve Vesely'nin hücumda verdigi önemli katkiyla farki açan Fenerbahçe Beko, karsilasmadan 75-53 galip ayrildi.

Kaynak: AA