Akdeniz Off-Road Kupasi 3. Ayak Yarislari Kahramanmaras'ta Yapilacak

Akdeniz Off-Road Kupasi 3. Ayak Yarislari, 19 Aralik Pazar günü Kahramanmaras'ta yapilacak.

Dulkadiroglu Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, bir süre önce Petlas 2021 Türkiye Off-Road Sampiyonasi'na ev sahipligi yapan kent, bu kez de Akdeniz Off-Road sporcularini agirlayacak.

Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonu (TOSFED), Dulkadiroglu Belediyesi ve Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü koordinesinde gerçeklestirilecek yarislara 11 ilden 21 araçla 42 sporcu katilacak.

Kapiçam Tabiat Parki'nda belirlenen parkurda pazar günü saat 10.00'da gerçeklestirilecek organizasyonda sporcular 1,8 kilometrelik seyirci etabini 3 kez geçtikten sonra günü tamamlayacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay, tarihi ve kültürel degerleriyle ön plana çikan kentte düzenlenecek yarisa vatandaslari davet ederek, "Burada icra edilen bu faaliyetle Kahramanmaras'in doga turizmi potansiyeli de ön plana çikmis olacak. Turizm noktasinda potansiyelimizin farkindayiz. Bu potansiyeli kullanmak için de gerekli çalismalari yapiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA