Trabzonspor, Taraftari Önünde 5'Te 5 Hedefliyor

Spor Toto Süper Lig’de evinde oynadigi 13 maçi kaybetmeyen Trabzonspor, taraftari önünde oynayacagi Hatayspor karsisinda sahadan galibiyetle ayrilarak evinde üst üste 5. galibiyetini almayi hedefliyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda oynadigi Antalyaspor karsisinda sahadan 2-1’lik maglubiyetle ayrilarak 27 maç sonra yenilgiyle tanismisti. Bu sezon sampiyonluk yarisinda ilk kez 3 puan birakan bordo-mavililer 18 Aralik Cumartesi günü agirlayacagi Hatayspor karsisindan galibiyetle ayrilarak kaldigi yerden devam istiyor. Karadeniz ekibi, rakibi karsisinda alacagi 3 puanla evinde 5 maçlik galibiyet serisi yakalamis olacak.

Bordo-mavililer, bu sezon evinde oynadigi son 4 maçta Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Adana Demirspor’u yenmisti. Taraftari önünde Hatayspor’u agirlayacak olan Trabzonspor, rakibi karsisinda 3 puan elde etmesi halinde, 28 Aralik 2019 ve 29 Subat 2020 tarihleri arasinda evinde Kayserispor, Kasimpasa, Fenerbahçe, Sivasspor ve Çaykur Rizespor maçlarinda elde ettigi serinin ardindan ilk kez 5 maçlik seriye ulasacak.

Evinde 13 maçtir yenilmiyor

Trabzonspor evinde 13 maçtir yenilmiyor. Taraftari önünde en son yenilgisini 8 Mart 2021’de Alanyaspor karsisinda 3-1’lik skorla alan bordo-mavililer, bu maçin ardindan evinde oynadigi 13 maçta 9 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti.

Taraftar ilgisi

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasinda deplasmanda Antalyaspor’a 2-1 maglup olmasinin ardindan Trabzon’a dönüsünde bordo-mavili taraftarlar, havaalaninda karsilayarak büyük bir moral verdigi takimini, 18 Aralik Cumartesi günü saat 16.00’da karsilasacagi Hatayspor maçinda yalniz birakmayacak. Satisa çiktigi ilk günden itibaren biletlere yogun ilgi gösteren taraftarlar simdiye dek 30 bine yakin bilet alirken, maçin oynanacagi güne kadar sayinin artmasi bekleniyor.

Kaynak: İHA