Tasova'da Baskan Adaylari Seçim Yarisina Basladi

Amasya’nin Tasova ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi seçim yarisi basladi.

Tasova ilçesinin sevilen esnaflarindan Mahmut Temiz, bir kafede düzenlenen tanitim toplantisi ile Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi’na aday oldugunu açikladi.

Tasova Esnaf ve Sanatkarlar Odasi, Mart ayi içerisinde olagan genel kurulunu gerçeklestirecek. 800’ü askin esnafin oy kullanma hakkina sahip oldugu genel kurulda 4 yil süre ile görev yapacak olan baskan ile yönetim ve denetim kurullari belirlenecek. Genel kurul öncesi, Tasova’da 21 yildir esnaflik yapan 42 yasindaki evli ve üç çocuk babasi Mahmut Temiz baskanliga adayligini açikladi.

Daha seffaf bir yönetim için aday oldugunu belirten Temiz, "Koltuk için degil, hizmet için adayiz. Biz arkadaslarimiz ile bu yola alti ay önce çiktik, insallah bu yolun sonu zafer olacak, sizleri mahcup etmeyecegiz. Seffaf bir yönetim kurulumuz olacak, esnafla düsünüp esnafla karar verecegiz. En büyük amacimiz esnaf arkadaslarimiza köprü olmak” ifadelerini kullandi.

Korona virüs sürecinde esnafin zorlandigina deginen Temiz, “Özellikle son dönemde dünya olarak mücadele verdigimiz korona virüs pandemisi nedeniyle yasanan sikintilarin etkiledigi esnaf kardeslerimizin yaninda oldugumuzu gösterecegiz. Her türlü ortamda esnafimizi layikiyla temsil edip, esnafimizin hakkini ve hukukunu sonuna kadar koruyacagiz” dedi.

Kaynak: İHA