Survivor'a Katilacak Olan Aycan'a Takim Arkadaslarindan Destek

1 buçuk sezondur T. Kadinlar Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Algspor, formasi giyen Aycan Yanaç, 2022 Survivor All Star’a katilacak. Gaziantep Algspor, Survivor katilacak olan Yanaç’a basarilar diledi.

Sari-Grili takim ile dostane bir sekilde yollarini ayiran Aycan Yanaç, 2022 Survivor All Star’da boy göstermeye hazirlanirken Gaziantep Algspor, basari ve destek açiklamasinda bulundu. Gaziantep Algspor Kulübü Baskani Ali Gözcü, Aycan Yanaç’in sari-grili takima emeklerinden dolayi tesekkür ederek, her zaman destekçisi olacaklarini ve Algspor kapilarinin her zaman kendisine açik oldugunu söyledi.



“Kadin futbolunun tanitimina katkisi oldu”

Gaziantep ALGSPOR, Kulübü Baskani Ali Gözcü, Aycan Yanaç’a 2022 Survivor All Star’da basarilar dileyerek, "Aycan Yanaç kariyeri ile ilgili bir karar alarak 2022 Survivor All Star’a katilmak istedigini belirtti.

Kendisine basarilar diliyoruz, Gaziantep olarak her zaman kendisinin destekçisi olacagiz. Aycan Yanaç, kulübümüze önemli hizmetler vermistir. En önemlisi kadin futbolunun tanitimina önemli katki sagladi. Kendisine verdigi emeklerden dolayi tesekkür ediyoruz, Algspor’un kapisi her zaman kendisine açik olacaktir" diye konustu.

Kaynak: İHA