Sporun Kalbi Pursaklar'da Atacak

Pursaklar Belediyesi tarafindan FIFA standartlarina ve kriterlerine uygun olarak yeniden insa edilen Saray Mahmudiye Stadi’nin yapim çalismalari tamamlandi.

Spora ve sporcuya destek olmak amaciyla ilçede birçok yatirimi hayata geçiren Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin’in talimatlari ile belediye ekipleri tarafindan yürütülen yogun çalismalarin ardindan Saray Mahmudiye Stadi FIFA standartlarina uygun olarak bastan sona yenilendi.

Yenileme kapsaminda Pursaklar Belediyesi, stadyumun tel örgüleri, tribünleri, yedek kulübeleri, soyunma odalari, zemin altyapi düzenlemesi, isiklandirma sistemi ve çevre düzenleme çalismalari gerçeklestirdi. Stadyumun altyapi çalismalari tamamlandiktan sonra sentetik çimden halilar dösenerek Saray Mahmudiye Stadi modern görünümüne kavustu.

"Gelecegin yildizlari Pursaklar’da yetisecek"

Saray Mahmudiye Stadi’nin her türlü donanimiyla sporseverlerin hizmetine hazir hale getirildigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Stadimiz yenilenen yüzüyle Türkiye’ye yeni sporcular yetistirecek bir altyapiya sahip hale geldi. Gençlerimiz en güzel mekanlarda spor yapsin diye durmadan çalisacagiz. Gelecegin yildizlari Pursaklar’da yetisecek. Hayirli ugurlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA