Samsunspor-Boluspor Maçinin Ardindan

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa: 'Oynanan oyundan gayet memnunum ama sonuç beni üzdü' Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer: 'Maçin hakkinin beraberlik oldugunu düsünüyorum'.

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasinda Belpiliç Boluspor ile sahasinda 1-1 berabere kalan Yilport Samsunspor'un teknik direktörü Fuat Çapa, "Oynanan oyundan gayet memnunum ama sonuç beni üzdü" dedi.

Çapa, maçin ardindan düzenledigi basin toplantisinda, taktiksel olarak bekledikleri gibi bir maç oldugunu anlatti.

Maça iyi basladiklarini belirten Çapa, "Erken gol bulduk ama yedigimiz gol bize yakismadi. Ilk yari oynadigimiz oyun ve tempo gayet iyiydi. Rakip kanatlarda bosluk birakti ama biz bunlari degerlendiremedik. Ikinci devre 10 kisi kalana kadar iyi mücadele ettik ama 10 kisi kaldiktan sonra ister istemez rakip iyi mücadele etti. Ama bizde net firsatlar yakaladik ve bunlari degerlendiremedik. Oynanan oyundan gayet memnunum ama sonuç beni üzdü." dedi.

Kadronun yetersiz oldugunu ifade eden Çapa, "Kadro olarak belki çok oyuncu var gibi gözükse de stoper, forvet ve merkez orta sahada yeterli alternatifimiz yok. Istegimiz degisiklikleri yapamadigimiz için bu bölgelerde alternatif oyunculari oynatmak zorunda kaliyoruz." ifadesini kullandi.

- Beypiliç Boluspor cephesi

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise Samsun'a iddiali geldiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Samsun'da kazanmak için geldik. Rakibimiz son haftalarda çok iyi bir ivme yakaladi ve çok zor bir karsilasma oynayacagimizi biliyorduk. Taktiksel olarak ilk yari topu rakibimize birakip geçis oyunu oynayacaktik ama rakibimize topu biraz fazla verdik. Ancak beraberligi yakaladiktan sonra oyunun üstünlügünü ele geçirdik. Ikinci yari öne geçebilecegimiz pozisyonlar vardi. Rakip 10 kisi kaldiktan sonra yanlis oyun oynadik. Atmosferi yüksek bir maç oynadik, kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama maçin hakkinin beraberlik oldugunu düsünüyorum."

Kaynak: AA