Sakarya'da Türkiye Kupasi Satranç Il Birinciligi Turnuvasi Düzenlendi

Sakarya'da Türkiye Kupasi Satranç Il Birinciligi Turnuvasi düzenlendi.

Adapazari Lütfü Yaman Spor Salonu'nda 3 gün boyunca 105 sporcunun mücadele ettigi turnuvada Emre Kocakaplan birinci oldu.

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Berkay Çelik, açilis töreninde yaptigi konusmada, "Sehrimizin degerli velileri ve sporculariyla 3 gün boyunca 'Maskeni tak, mesafeni koru ve hamleni yap' sloganiyla komisyonumuzun aldigi önerilere riayet ederek satranç taslarina dokunmanin, bir arada olmanin mutlulugunu yasadik. Sakarya Satranç ailesi olarak, sizlerle turnuva salonlarinda bir arada olmayi, turnuva heyecanini birlikte yasamayi çok özlemistik. Il birincimiz Türkiye Kupasi’na dogrudan katilim hakkiyla sehrimizi temsil edecek." ifadelerini kullandi.

Müsabakalarin ardindan düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalya verildi.

Törene, Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Yedek Üyesi Serhat Karademir, AK Parti Adapazari Ilçe Baskani Erol Aydin , Sakarya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskani Ilhan Serif Aykaç, Sakarya Satranç il Temsilcisi Ahmet Can Duygu, sporcular, veliler ve davetliler katildi.

Kaynak: AA