Royal Hastanesi Bandirmaspor-Balikesirspor Maçinin Ardindan

Bandirmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel:'Bugün bizim için 3 puan önemliydi. Balikesir derbisi olan bu maçi kazandigimiz için mutluyuz' Balikesirspor Yardimci Antrenörü Izzet Karakulak:'Ligin son sirasindayiz. Buraya muhakkak galibiyet parolasiyla gelmistik. Puan kaybina tahammülümüz yoktu'

Spor Toto 1. Lig'in 17. haftasinda Balikesirspor'u 3-0 maglup eden Royal Hastanesi Bandirmaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Gürsel, "Bugün bizim için 3 puan önemliydi. Balikesir derbisi olan bu maçi kazandigimiz için mutluyuz." dedi.

Gürsel, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, oyuna baslarken stresli ve gergin olduklarini söyledi.

Oyunun kontrolü ilk yarida kendilerinde olmasina ragmen gerekli pozisyonlari bulamadiklarini, saha içinde yer degisimlerini iyi yapamadiklarini belirten Gürsel, ikinci yarinin ilk dakikalarinda öne geçtikten sonra stresi üzerlerinden attiklarini dile getirdi.

Istedikleri oyunu sahaya yansitip ayaga iyi pas yapmaya basladiklarini anlatan Gürsel, söyle konustu:

"Hava rüzgarli ve yagmurlu olmasina ragmen golü bulduktan sonra ataklar yapmaya basladik. Bugün bizim için 3 puan önemliydi. Balikesir derbisi olan bu maçi kazandigimiz için mutluyuz. Galibiyeti taraftarlarimiza, yönetimimize, Bandirma camiasina armagan ediyoruz. Pazar günü deplasmanda Bursaspor maçina çikacagiz. O maçta da elimizden gelenin en iyisini yapip iyi sonuçla dönecegiz."

- Balikesirspor cephesi

Balikesirspor Yardimci Antrenörü Izzet Karakulak ise ilk yari ile ikinci yarinin tamamen farkli geçtigini vurguladi.

Ilk 45 dakikada çok dirençli, savasçi bir oyun sergilediklerini, rakiplerine hemen hemen hiç pozisyon vermediklerini hatta ceza sahalarina yaklastirmadiklarini ifade eden Karakulak, su degerlendirmelerde bulundu:

"Ikinci yarida savunma oyuncumuz takilip yere düsünce kirilma noktasi yasadik. Maalesef golü yedik. Gol yedikten sonra maalesef oyunu riske etmek zorunda kaliyorsunuz. Ligin son sirasindayiz. Buraya muhakkak galibiyet parolasiyla gelmistik. Puan kaybina tahammülümüz yoktu. Artik bu müsabakayi unutup hafta sonu oynayacagimiz Altinordu müsabakasina hazirlanmamiz gerekiyor. O müsabakayi kazanip, hedefledigimiz galibiyete ulasip devreyi bu sekilde tamamlayacagiz."

Kaynak: AA