Reha Kemal Erginer Açiklamasi 'Rakip 10 Kisi Kaldiktan Sonra Yanlis Oyun Oynadik'

SAMSUN – Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Samsun’a kazanmak için geldiklerini fakat rakip 10 kisi kaldiktan sonra yanlis oynadiklarini söyledi.

Samsunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Boluspor’da teknik direktör Reha Kemal Erginer, maç sonu basin toplantisinda mücadeleyi degerlendirdi. Samsun’a galibiyet için geldiklerini belirten Erginer, rakip 10 kisi kaldiktan sonra yanlis bir oyun oynadiklarini ifade etti.



“Rakip 10 kisi kaldiktan sonra yanlis oyun oynadik”

Samsun’a galibiyet için geldiklerini dile getiren Reha Kemal Erginer, “Samsun’da kazanmak için geldik. Rakibimiz son haftalarda çok iyi bir ivme yakaladi ve çok zor bir karsilasma oynayacagimizi biliyorduk. Taktiksel olarak ilk yari topu rakibimize birakip geçis oyunu oynayacaktik ama biraz rakibimize topu fazla verdik. Ancak beraberligi yakaladiktan oyunun üstünlügünü ele geçirdik. Ikinci yari öne geçebilecegimiz pozisyonlar vardi. Rakip 10 kisi kaldiktan sonra yanlis oyun oynadik. Atmosferi yüksek bir maç oynadik, kazanabilirdik de kaybedebilirdik de ama maçin hakkinin beraberlik oldugunu düsünüyorum. Maç içerisinde Fuat Çapa ile ufak bir gerginligimiz oldu. Benim oyuncum sakatken ben saglik ekibini sahaya göndermedim ve oyuncuma kalkmasi gerektigini söyledim. Fuat hoca ise, ‘yatmaya mi geldiler’ diye bir seyler söyleyince bir gerginlik oldu. Yüksek atmosferde böyle seyler olur. Orada yasandi ve bitti. Önümüzdeki maçlara bakacagiz” dedi.

Kaynak: İHA