Öztürk Erzurumspor Antrenmaninda

Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, BB Erzurumspor Antrenmanini izledi. Öztürk, Dadaslarin liderliginden ötürü kutlarken, Keçiören maçi öncesinde basari dileklerini iletti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, Spor Sube Müdürü Güngör Senses ile Tesisler Sube Müdürü Köksal Kaçmaz’la birlikte BB Erzurumspor antrenmani izledi.

Mavi-beyazli kulübün tesislerinde gerçeklesen antrenmani takip eden Öztürk ve sube müdürü arkadaslari Asbaskan Ahmet Dal, Sportif Direktör Muzaffer Bilazer ve Teknik Direktör Erkan Sözeri ile sohbet etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk, 2-0’lik Gençlerbirligi galibiyetiyle liderlige yükselen BB Erzurumspor’u kutlayarak, “Insallah liderligimiz kalici olur ve sezon sonunda sampiyon olarak Süper Lige çikariz. Teknik heyetimize ve futbolcularimiza basari için güveniyoruz. Sezon sonunda sampiyonlugu kutlayacagimiz inancindayim” diye konutu.

Mavi-beyazlilarin idari ve teknik kurmaylari da Gençlik ve Spor Il Müdürü Birdal Öztürk ile sube müdürlerine ziyaretleri için tesekkür ettiler.

Ziyarette dünya sampiyonu Kick boksçu Cebrail Gençoglu da hazir bulundu.

Kaynak: İHA