Miguel Crespo'dan Derbi Yorumu Açiklamasi 'Birbirimize Inaniyor Ve Güveniyoruz'

Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Miguel Crespo, pazar günü Besiktas ile oynayacaklari derbiye iliskin, "Birbirimize inaniyor ve güveniyoruz. Bu sezon sahamizda oynayacagimiz ilk derbide taraftarlarimiza güzel bir galibiyet hediye etmeyi çok istiyoruz" dedi.



Fenerbahçe’nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, pazar günü oynanacak Besiktas maçi öncesinde kulübün resmi internet sitesine açiklamalarda bulundu. Sari-lacivertli taraftarlarin gösterdigi destegin ve sevginin önemine deginen Crespo, “Fenerbahçe’ye gelmek benim için çok büyük bir degisim ve kariyerimde attigim en büyük adimdi. Transferin son günlerinde transferim gerçeklestigi için takimla kamp süreci geçirememistim ama fiziksel olarak zaten hazirdim. Takim arkadaslarimla beraber idman yaptikça, maçlarda süre aldikça uyum saglamaya basladim. Artik alistim ve kendimi daha rahat hissediyorum. Performansim her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bu da beni mutlu ediyor. Her maç üzerine koyarak devam etmek istiyorum. Her gün bir önceki günden daha iyi olmaya çalisiyorum. Bunun yansimalarini da sahada görüyorum. Bu yüzden çok mutluyum. Fenerbahçe’ye, bu güzel aileye çok büyük aidiyet duyuyorum” seklinde konustu.



“HER ZAMAN DESTEK VERSINLER, INANÇLARINI KORUSUNLAR”

Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karsilasmadaki performansinin büyük begeni toplandiginin hatirlatilmasi üzerine 25 yasindaki futbolcu, “Taraftarimizin destegi ve sevgisi benim için çok önemli. Performansimi takdir etmelerinden dolayi çok mutluyum; ama bir basari elde edeceksek bunu takim olarak yapacagiz. Bütüne baktigimizda bize takim olarak destek vermeleri çok daha elzem. Onlarin destegi, coskusu bizi takim olarak yukari çekiyor. Bizim temel itici gücümüz onlarin bize olan inanci. Lütfen bu destegi her zaman versinler, bize olan inançlarini korusunlar. Lütfen Fenerbahçe adinin geçtigi her yerde onlar pozitif mesajlariyla kulübümüzün ve bizlerin yaninda olsunlar. Benim bu takim için çok çalisip daha fazlasini yapmam gerektigine inaniyorum. Onlari çok mutlu etmek istiyorum. Onlari mutlu etmek için her gün elimden gelenin en iyisini yapacagima söz veriyorum. En önemlisi her zaman Fenerbahçe’nin kazanmasi. Ben de kulübe mümkün oldugu kadar yardim etmek istiyorum” diye konustu.



"DERBIDE TARAFTARLARIMIZA GÜZEL BIR GALIBIYET HEDIYE ETMEYI ÇOK ISTIYORUZ"

Miguel Crespo, Besiktas ile oynanacak derbi maçi da degerlendirerek, “Zor bir maç olacak biliyoruz ama haziriz. Takim olarak aklimizda tek bir düsünce var o da galip gelmek. Birbirimize inaniyor, güveniyoruz. Sorumlulugumuzun farkindayiz. Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Bunu da sahada göstermemiz gerekiyor. Bunu basarmak için sahada her seyimizi verecegiz. Bu sezon sahamizda oynayacagimiz ilk derbide taraftarlarimiza güzel bir galibiyet hediye etmeyi çok istiyoruz. Besiktas maçini bir baslangiç alarak ligin ilk devresinde kalan diger iki maçimizi da kazanmak ve devre arasina puan tablosunda olabilecegimiz en üst noktada olarak girmek istiyoruz. Süre aldigim takdirde yine her zaman oldugu gibi iyi bir performans ortaya koymak için mücadele edip takimima katki saglamak istiyorum” açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA