Menemenspor-Denizlispor Maçinin Ardindan

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu:'Iyi oynadik ama final paslarinda sikinti yasadik' Altas Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke:'Içeride söylenene gören Okan Derici’nin fibula kemigi kirilmis'.

Spor Toto 1. Lig'de Altas Denizlispor'la 0-0 berabere kalan NasaDoge Menemenspor'un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, "Iyi oynadik ama final paslarinda sikinti yasadik." dedi.

Mutlu, maçtan sonra katildigi basin toplantisinda, zorluk derecesi yüksek bir müsabakayi geride biraktiklarini söyledi. Iki tarafin da puana ihtiyacinin oldugunu kaydeden Mutlu, "Bizim iç sahada kazanma ve kaybetmeme serimiz vardi, bunu devam ettirmek istiyorduk. Iyi oynadik ama final paslarinda sikinti yasadik. 1'er puan paylastik. Hedefimiz önümüzdeki hafta sonu oynanacak Gençlerbirligi maçi. Ayagi kirilan Okan Derici'ye ve Denizlispor camiasina geçmis olsun diliyorum“ dedi.

- Fatih Tekke: "Okan Derici'nin fibula kemigi kirilmis."

Altas Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, maç hakkinda konusulacak çok sey olmadigini belirterek, söyle konustu:

"Içeride söylenene gören Okan Derici’nin fibula kemigi kirilmis. Çok geçmis olsun hepimize. Daha önce Mugdat sezonu kapatti. Aissati devre arasi dönecek, Ömer Sismanoglu da keza öyle. Ilhan da büyük ihtimal ilk yariyi kapatti, Hakan keza ayni. Bunlar maalesef üzücü. Hazirlik kampi geçirmemis oyuncularin çogunda böyle problemler oluyor ama maçtan önemlisi oyuncularimizin sagligi. Herkese geçmis olsun."

Kaynak: AA