Liseli Sampiyonlar, Denizli'yi Grup Maçlarinda Temsil Edecek

Denizli’de faaliyet gösteren 17 lisenin katildigi Denizli Liseler Arasi Futbol Il Birinciligini turnuvasinin finalinde Necla Ergür Mesleki ve Tetkik Anadolu Lisesi’ni 3-1 maglup eden Yasar Saniye Gemici Anadolu Lisesi sampiyon oldu.



Denizli’de 17 lise takiminin katilimiyla 9 Kasim 2021 tarihinde baslayan ve birbirinden çekismeli maçlarin oynandigi Liseler Arasi Denizli Il Sampiyonlugu turnuvasi, final maçiyla sona erdi. Final maçinda Necla Ergür Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Ömer Faruk, Talha ve Yigit’in attigi gollerle 3-1 yenen Yasar Saniye Gemici Anadolu Lisesi, zorlu maçlarin ardindan gelen sampiyonlukla büyük sevinç yasadi. Bu sonuçla Aydin’da yapilacak grup maçlarinda Denizli’yi temsil edecek olan YSG Anadolu Lisesi’nde hedef, Denizli’yi en iyi sekilde temsil ederek kupa ile dönmek olarak belirlendi.

Sampiyonlugu degerlendiren Beden Egitimi Ögretmeni Fikret Feridun Argüz, sampiyonana iyi bir hazirlik süreci sonrasi çiktiklarini belirterek; “Futbolcularim çok iyi mücadele ederek bileklerinin hakki ile sampiyon oldular. Insallah bu basariyi Aydin’da yapilacak grup maçlarinda da göstererek basarimizi perçinlemek istiyoruz. Futbolcularima güveniyorum. Bu arada sampiyonaya katilan tüm takimlara da basarilar diliyorum. Herkes büyük çaba gösterdi. Sonuç olarak biz sampiyon olduk. Bir birinden güzel maçlar izledik. Centilmence maçlar geçti. Katki veren katilan tüm hocalarimiza ögrencilerime tesekkür ediyor basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA