Giresunspor Kulübü Baskani Karaahmet'ten Takima Destek Çagrisi Açiklamasi

'Taraftarlarimizdan bir kez daha rica ediyorum, bu hafta tüm koltuklarin dolmasini istiyorum, statta bos yer kalmasini istemiyorum'.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden GZT Giresunspor'da, kulüp baskani Hakan Karaahmet, ligin 17. haftasinda 17 Aralik Cuma günü oynayacaklari Altay maçinda taraftarlardan tüm stadyumu doldurmalarini istedi.

Karaahmet, Çotanak Spor Kompleksi'nde düzenledigi basin toplantisinda, kulübü devraldiklarindan bu yana yüklü borç miktarlarina çözüm ürettiklerini ancak yeni borçlarin gelmeye devam ettigini söyledi.

Borçlarin önlerinde büyük bir engel oldugunu vurgulayan Karaahmet, "Bugün kimi ögreniyorum? Del Valle, yaklasik 150 bin avro daha borç gelmis. Sürekli eski borç gelmeye devam etmesi de son derece üzüntü verici. Bunun disina daha kimler gelecek?" dedi.

Karaahmet, takimin ligdeki durumuna deginerek, "19 puanla iyi bir yerde sayilabiliriz ama daha iyi olabilirdik, 3-4 puan daha yukarida olabilirdik. Futbol böyle bir sey, zaman zaman firsatlari kaçirabiliyorsunuz, istemediginiz sonuçlar alinabiliyor. Mücadele için tüm takim arkadaslarimiza ve hocamiza tesekkür ediyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

- "Sahadaki mücadeleye baktiginizda kimse bizden büyük olamaz"

Bu durumun kendisi ve sehir için çok önemli oldugunu belirten Karaahmet, sunlari kaydetti:

"Süper Lig dedigimiz yer asagi yukari 10 civari ilden olusan, futbol endüstri markasinin oldugu yer. Bazen baktigimiz bazi sehirlerin ilçeleri Giresun nüfusu kadar ama sahadaki mücadeleye baktiginizda kimse bizden büyük olamaz. Benim futbolcu arkadaslarim mücadelelerini en büyük kulüplere karsi da vermeye devam ediyorlar. Giresunspor'un aldigi basari ve konusuldugu ortama bakacak olursak aslinda sehrimizin marka degeri için çok büyük bir sey. Giresunspor markasi zaten su anda Giresun'un en üstün markasi. Türkiye'de Giresun'un en çok konusulan markasi da Giresunspor."

Hakan Karaahmet, Altay maçinda taraftarlardan destek isteyerek, "Taraftarlarimizdan bir kez daha rica ediyorum, bu hafta tüm koltuklarin dolmasini istiyorum, statta bos yer kalmasini istemiyorum. Çünkü o takim sizin vereceginiz destekle ayakta kaliyor, sizi gördügü zaman o çocuklar baska bir hale bürünüyor, diyorlar ki 'Benim arkamda milyonlarca Giresunlu var.' bu önemli. Bu maçta tüm halkimizdan bu destegi istiyorum ve bekliyorum." diye konustu.

Futbolcularin hepsinin bu sezon çok iyi mücadele ettigini dile getiren Karaahmet, "Birbirlerinin eksiklerini tamamliyorlar, o yüzden hepsi bu sene en iyi futbolunu oynuyorlar, çünkü inaniyorlar, çünkü bu inanmisligin ve olusmus aile ortaminin bir karsiligi var, insallah bu da sonuçlara yansiyacak ve daha iyi yerlere gelecegiz. Ikinci yari tüm futbolcu arkadaslarimin performansi bugünden daha iyi olacak, insallah Giresunspor bu mücadeleyi en iyi yerde tamamlayacaktir." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA