Galatasaray'da Basaksehir Maçi Hazirliklari Basladi

Teknik direktör Fatih Terim, antrenmandan önce futbolcularla yaklasik 2 saat süren ve genel konularin da üzerinde duruldugu bir görüntülü analiz toplantisi düzenledi.

Galatasaray Futbol Takimi, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasinda 18 Aralik Cumartesi günü sahasinda Medipol Basaksehir ile yapacagi maçin hazirliklarina 1 günlük iznin ardindan basladi.

Sari-kirmizili kulüpten yapilan açiklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçeklestirilen antrenmandan önce teknik direktör Fatih Terim, futbolcularla yaklasik 2 saat süren ve genel konularin da üzerinde duruldugu bir görüntülü analiz toplantisi düzenledi.

Toplantinin ardindan isinma hareketleriyle baslayan antrenman, gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalismasiyla devam etti. Antrenmanin ana bölümünde sinirli alanda dayanikliliga yönelik çift kale oynandi. Çalisma, soguma hareketlerinin ardindan tamamlandi.

Fransa'dan dönen ve yapilan tetkikleri sonrasi tedavisine Istanbul'da devam edilmesine karar verilen Sacha Boey, günü saglik ekibi tarafindan kendisi için hazirlanan program dahilinde geçirdi.

Süper Lig'de 2 gün önce oynanan Demir Grup Sivasspor maçinda Fernando Muslera ile yasadigi çarpismanin ardindan yapilan MR tetkikleri sonrasi sol dizinde darbeye bagli kemik ve yumusak doku ödemi tespit edilen Christian Luyindama'nin tedavisine baslandi.

Fernando Muslera ile sol kasik (adductor) adale grubunda hissettigi agri nedeniyle Sivasspor maçinda forma giyemeyen Marcao'nun tedavisine de devam edildi.

Galatasaray, Medipol Basaksehir maçinin hazirliklarini yarin yapacagi antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: AA