Galatasaray, Basaksehir Maçi Hazirliklarina Basladi

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda Basaksehir FK ile oynayacagi maçin hazirliklarina bu aksam yaptigi antrenmanla basladi. Idman öncesi Teknik Direktör Fatih Terim, oyunculari ile yaklasik iki saat süren ve genel konularin da üzerinde duruldugu bir görüntülü analiz toplantisi yapti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana isinma hareketleri ile baslandi. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas ve top kapma çalismasi gerçeklestirildi.

Antrenmanin ana bölümünde sinirli alanda dayanikliliga yönelik çift kale oyun oynandi. Antrenman, soguma hareketlerinin ardindan tamamlandi.

Luyindama’nin tedavisine baslandi

Yapilan tetkikleri sonrasi tedavisine Istanbul’da devam edilmesine karar verilen Sacha Boey, günü saglik ekibi tarafindan kendisi için hazirlanan program dâhilinde geçirdi. Sivasspor maçinda Fernando Muslera ile yasadigi çarpismanin ardindan yapilan MR tetkikleri sonrasi sol dizinde darbeye bagli kemik ve yumusak doku ödemi tespit edilen Christian Luyindama’nin tedavisine baslandi. Fernando Muslera, günü tedaviyle geçirdi. Sol kasik (adductor) adale grubunda hissettigi agri nedeniyle Sivasspor maçinda forma giyemeyen Marcao Teixeira’nin tedavisine devam edildi.

Galatasaray, Basaksehir FK maçinin hazirliklarini yarin saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçeklestirecegi antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: İHA