FT Antalyaspor'dan Altyapidan Yetisen 3 Gence Imza

Süper Lig ekiplerinden FT Antalyaspor, altyapisindan yetisen Mustafa Erdilman (17), Mevlüt Han Ekelik (17) ve Ege Bilsel (17) ile 5 yillik sözlesme imzaladi.

Antalyaspor Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde gerçeklestirilen imza töreninde konusan Yönetim Kurulu Üyesi Sezgin, yönetim olarak futbolcular arasinda elbette bir ayrim yapmadiklarini, ancak altyapidan yetisen oyuncularin kulübe maddi oldugu kadar manevi olarak da katki sagladigini belirtti.

Trabzonspor’u 2-1 maglup ettikleri maçta altyapidan yetisen 4 oyuncunun forma giydigini hatirlatan Sezgin, "Bunlardan 3’ü altyapidandi, digeri de altyapiya yapilan transferdi. Bugün sözlesme uzatacagimiz 3 arkadasimiz, hiçbir kosul öne sürmeden kulübün sartlarini kabul ettiler ve daha önemlisi aracisiz olarak imzayi atiyorlar. Bu durum benim açimdan sevindirici. Birlikte bir kariyer planlamasi yaptik. Antalyaspor’umuza uzun süre hizmet ettikten sonra yurt disinda takimimizi, sehrimizi ve ülkemizi temsil edeceklerdir. Camiamiza ve oyuncularimiza hayirli olmasini dilerim” dedi.



"Birlikte Avrupa’ya"

Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Sezer ise imza atan 3 oyuncuya kariyerlerinde basarilar dileyerek, “Biz yönetim olarak altyapiya çok deger veriyoruz. Futbolcu kardeslerimizin bu imza asamasina gelmesi bizler için de birer gurur kaynagi oluyor. Umarim Avrupa hedeflerinde basarili olurlar ve güzel bir futbol yasamlari olur. Bu oyuncularimizin önce kulübümüzü Avrupa’ya tasiyacagina inaniyor, sonra da kendileri Avrupa’ya gideceklerdir diye umut ediyorum” diye konustu.



"Çok mutluyum"

Kendilerini 5 yil için Antalyaspor’a baglayan imzayi atan futbolculardan Mustafa Erdilman, 11 yildir Antalyaspor’da forma giydigini hatirlatarak, “Yetistigim ve dogdugum kulüple sözlesme imzaladigim, profesyonel kariyerimin ilk adimlarini burada attigim için çok mutluyum. Baskanimiza, yöneticilerimize, bizleri bugünlere getiren hocalarima çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

"Avrupa hayali"

Antalyaspor’da olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Mevlüt Han Ekelik ise, "Beni destekleyen herkese tesekkürler. Bu kulüpte forma giymeye 14 yasinda basladim. Ayni heyecanim devam ediyor. Umarim Antalyaspor’da basarili olup, hayalim olan Avrupa’ya giderim" dedi.



"Hayallerim büyük"

Heyecanin ilk günkü gibi devam ettigini söyleyen Ege Bilsel de, "Bu kulüp için tüm mücadelemi verecegim. Herkese çok tesekkür ederim. Insallah herkes için hayirli olur. Hayallerim çok büyük, yurt disinda oynamak istiyorum" ifadelerini kullandi.

Imza töreninde genç futbolcular önce yöneticilerle, ardindan da aileleriyle fotograf çektirdi.

Kaynak: İHA