Fabricio Baiano Açiklamasi 'Her Puana, Her Galibiyete Ihtiyacimiz Var'

Çaykur Rizespor’un Brezilyali orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, “Su anda bulundugumuz konumda bizim her puana, her galibiyete ihtiyacimiz var” dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasinda karsilasacagi Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklarini Mehmet Cengiz Spor Tesisleri’nde sürdürdü. 16. haftada evinde Göztepe’yi yenerek moral depolayan Karadeniz ekibinde ön plana çikan orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, antrenman öncesinde gazetecilerin sorularini yanitladi. Performansinin sebebinin ‘Takima nasil katki saglayabilirim’ sorusu oldugunu dile getiren Fabrcio, “Benim amacim her zaman kulübüme katki saglamak. Kulübümün getirdigi her hocaya da ‘ne kadar katki saglayabilirim, onun basarili olabilmesi için neler yapabilirim’ diye düsünerek buna odaklaniyorum. Performansimi da buna borçluyum. Bir kulübe gelip sözlesme imzaladiginiz zaman o sözlesme zaten kulübe hizmet vermek zorundasinizdir anlamina gelir. Ben de öyle düsünüyorum. Geldigim andan itibaren o sözlesmenin gereklerini yerine getirmeye çalisiyorum. 4 hocayla çalistim, hepsine tesekkür ediyorum. Beni her zaman oynattilar. Ben takimin disinda kalmayi sevmeyen, çalismayi çok seven bir oyuncu oldugum için onlar da bu çalismami degerlendiriyorlar. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Sonrasini da hocalarimin takdirine birakiyorum” diye konustu.

Final degeri tasiyan Yeni Malatyaspor maçinda sahadan puanlarla ayrilmak istediklerinin altini çizen Fabricio, “Su anda bulundugumuz konumda bizim her puana, her galibiyete ihtiyacimiz var. Yapabilecegimizin en iyisini sahada yapmamiz lazim ki puanlar alalim. Iyi bir oyuncu grubumuz, iyi bir hocamiz var, bunu basarabiliriz. Final niteligindeki Yeni Malatyaspor maçinda bu oyuncu gurubundan kim oynarsa oynasin çok büyük fedakarlik yapip bu maçtan galibiyetle ayrilacagimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

Antrenman öncesi sürpriz

Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklarina tesislerde devam eden Çaykur Rizespor’u antrenmanini Çay Ilkokulu ögrencileri ziyaret etti. Futbolcularin resimlerini çizen ögrenciler ile oyuncular arasinda kisa süreli sohbet ve gülüsmeler yasandi. Ardindan yazdiklari siirleri futbolculara okuyan ögrenciler, futbolcularla bir süre top oynadi.

Kaynak: İHA