Erciyes Koleji'nin Gençleri Sampiyon Oldu

Özel Erciyes Koleji Lisesi Erkek Basketbol Takimi, Kayseri Sampiyonasi finalinde rakibini 64 sayi farkla maglup ederek sampiyon oldu.

Özel Erciyes Koleji Lisesi Erkek Basketbol Takimi, 7 grupta oynanan Kayseri Sampiyonasi’nda gruptaki maçlari ile çeyrek final ve yari final maçlarini farkli kazanarak finale çikti. Finalde Küçükçalik Anadolu Lisesi ile karsilasan Erciyes Koleji, rakibini 113-49 maglup ederek sampiyonlugu elde etti. Özel Erciyes Koleji, kazandigi basari ile bölge birinciliginde Kayseri’yi temsil etme hakki kazandi.

Özel Erciyes Egitim Kurumlari Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Hastekkesin, sampiyon takimi tebrik etti. Ögrencileri her alanda donanimli birer birey olarak yetistirme gayretinde olduklarini ifade eden Hastekkesin, bu anlamda spora ve sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirtti.

Gençlerin yeteneklerini ortaya çikararak onlari desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Baskan Mustafa Hastekkesin, basarilarinin önümüzdeki yillarda da artarak devam edecegini kaydetti.

Kaynak: İHA