Elazigspor Baskani Serkan Çayir, Transfere Engel Olan Borcu Açikladi

Elazigspor Baskani Serkan Çayir, transfere engel olan borcu açikladi ve tahtayi açmak için girisimlere baslayacaklarini söyledi.

TFF 3. Lig temsilcilerinden Elazigspor’da baskan Serkan Çayir basin toplantisi düzenledi.

Elazigspor Tesisleri’nde düzenlenen toplantida güncel döviz kurlarinin kulübü etkiledigini belirten Çayir, "4 aylik bir baskanlik sürecimiz oldu. Biz göreve geldigimizde transfere engel borç 28 milyon 784 Bin TL idi. Transfere engel borcumuz bugün itibariyle 42 milyon 203 bin 391 TL. 4 Aylik kur farki 13 milyon 419 Bin 214 TL. Aralik ayinin 20’sinde bir kongremiz olacak öncesinden bilinsin istedik. Kongre sonrasi Istanbul’a gidip 5-6 gün boyunca tahta için girisimlerimiz olacak. Sahin Serifogullari baskanimiz gerekli açiklamayi yapti. Biz onun öncesinden de çalismalarimizi baslatmistik. Insallah halledecegiz. 53 dosyamiz var hepsiyle görüsüyoruz” dedi.

Eski baskanlara borçlarin dolar üzerinden oldugunu söyleyen Serkan Çayir, "Selçuk Öztürk’e, Haci Murat Yümlü’ye borçlar var. 4 aydir ben hiçbir eski baskanla görüsmedim. Elazigspor sevdalilarilarsa gelsinler elini tasin altina koysunlar. Transfer yapmak isteyen gelsin, tahtayi açsin birakalim. Bu belediye baskanimizin altindan kalkacagi bir yük degil. Sehrin dinamiklerinin ayaklanmasi lazim ve tahtayi açmamiz lazim. Belediye baskanimiz tek basina mücadele ediyor. Insallah 1-2 gün içerisinde toplanti yapilip harekete geçilecek” seklinde konustu.

Bazi isimlerin transfer tahtasinin açilmasina onay vermedigine dikkat çeken Elazigspor Baskani Çayir, “Eski isimlerden imza vermeye yanasmayanlar da var ama biz ayagina gidip ikna etmeye çalisacagiz insallah. Biz gittigimiz kisilerin yanina parali gidecegiz. Biz bu tahta sorununu kökünden bitirmek istiyoruz. Geçen sene imzalarini aldigimiz isimler yeniden imza veriyor. Ben dürüst olmasam Sahin baskan beni burada oturtturmazdi. Beni sorguluyorlar. Para vermis eski baskan, dolar hesabiyla alacagini yazmis. Kulübü yasatmak için çikin fedakarlik yapin” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA