Elazigli Sporcular, Karadag'dan Madalyayla Döndü

Karadag’in Budva kentinde yapilan Avrupa Gençler Kick Boks Sampiyonasi’nda Elazigli sporcular iki madalya aldi.

5-18 Kasim tarihleri arasinda Karadag’in Budva kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Kick Boks Sampiyonasi’na katilan Elazigli sporculardan 94 kiloda Kerem Ergin Avrupa ikincisi, 75 kiloda Emre Alçiçek Avrupa üçüncüsü oldu. Sporcular ve antrenörleri Karadag dönüsü Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren’i makaminda ziyaret etti.

Antrenör Zelal Sengür ziyarette yaptigi açiklamada, “Sporcularimiz yillardir emek veriyor, Avrupa’daki basarilari bizleri oldukça gururlandirdi. Kerem ve Emre gelecek vaat eden sporcularimiz. Ikisini de tebrik ederim” dedi.

Antrenör Abdullah Alan, “Kerem ve Emre’yi kutluyorum. Zelal de yetistirdigim bir sporcum, simdi antrenörlük yapiyor. Emekleri oldukça fazla, sporcularimizin arkasindayiz ve emek veriyoruz. Derecelerle dönüyoruz. Emek vermeden yemek olmaz, daha iyi hazirlanip, daha iyi dereceler alacagiz. Ben antrenörüm Zelal Sengür ve sporcularim Kerem Ergin, Emre Alçiçek’i tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Elazig Gençlik ve Spor Il Müdürü Abdulsamet Eren ise, “Avrupa Sampiyonlarimizi tebrik ediyorum. Gençlerde kendi kilolarinda ikincimiz Kerem ve üçüncümüz Emre’yi agirladik. Sporcularimizin yerelde ve ulusalda maçlarini takip ediyoruz, dereceyle dönen sporcularimizi ödüllendiriyoruz. Antrenörlerimiz için konforlu antrenman salonlari düzenledik, müsabakalarda aldiklari dereceler de bizleri gururlandiriyor. Ben, bir kez daha sporcularimizin üzerinde emegi olan Antrenörlerimiz Abdullah Alan ve Zelal Sengür’e tesekkür ediyor, sporcularimiz Kerem Ergin ve Emre Alçiçek’i tebrik ediyor ve basarilar diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA