Elazigli Sporcudan Bronz Madalya

EBUAS Yüzme Kulübü sporcusu Ömer Yigit Demir, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Trabzon’da düzenledigi 11 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi finalinde bronz madalya kazandi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Baskanligi’nin 2021 yili faaliyet programinda yer alan 11 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi final müsabakalari sona erdi. Toplam 37 ilden 142 kulübün katildigi final müsabakalarinda 602 sporcu mücadele etti. 10-12 Aralik tarihleri arasinda Trabzon’da gerçeklestirilen müsabakalar sonucunda EBUAS Yüzme Kulübü sporcusu Ömer Yigit Demir, bronz madalya kazandi.

11 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi final müsabakalarindan madalya ile dönen basarili sporcu Ömer Yigit Demir’i tebrik eden Belediye Baskani Sahin Serifogullari, "Elazig Belediyesi olarak bir çok spor bransinda sehrimizi temsil etmekten mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizi spora tesvik etmek ve onlarin gelisimine katki sunmak en öncelikli hedeflerimiz arasinda yer almaktadir. Bu dogrultuda Türkiye Yüzme Federasyonu’nun Trabzon’da düzenledigi 11 Yas Ulusal Gelisim Projesi Ligi final müsabakalarinda bronz madalya kazanan basarili sporcumuz Ömer Yigit Demir’i tebrik ediyor, bu basarilarinin bundan sonraki süreçte de devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA