Edirnespor Kripto Para Alim Satim Platformuyla Sponsorluk Anlasmasi Imzaladi

TFF 3. Lig takimlarindan Edirnespor, kripto para alim satim platformu CriptoSwaps ile bir buçuk yillik isim ve sirt sponsorlugu anlasmasi imzaladi.

Kentteki bir tesiste düzenlenen imza törenine Edirne Belediye Baskani Recep Gürkan, Edirnespor Baskani Savas Üner, CriptoSwaps Yönetim Kurulu Baskani Hamza Özkan Cibir ve kulüp yöneticileri katildi.

Edirnespor Baskani Üner, takim için önemli bir sponsorluk anlasmasina imza atildigini söyledi.

Kripto para alim satim platformlarinin pek çok futbol kulübüne sponsor oldugunu belirten Üner, "Bundan sonra CriptoSwaps Edirnespor olarak sahaya çikacagiz. Bununla birlikte formamizin sirt bölgesinde de CriptoSwaps yazacak. Edirne'mize ve kulübümüze hayirlisi olmasini diliyorum" dedi.

Cibir ise Edirnespor'a destek olma firsatini elde etmekten dolayi mutlu olduklarini dile getirdi.

Cibir, 20 Aralik Pazartesi günü "Edirne Token"in kullanima çikarilacagini ifade ederek, "Bu sayede kulübe önümüzdeki yillarda her ay düzenli bir para saglamayi hedefliyoruz. Kripto para sektörü 11 yildir dünyanin gündeminde. Son 2 yildan beri de birçok kulüp kendi tokenini çikartiyor. Buradaki amaç kulübe ekonomik olarak katki saglamak, kulüple taraftari iç içe getirmek." diye konustu.

Belediye Baskani Gürkan da sponsorluk anlasmasinin hayirli olmasini diledi.

Spor kulüplerinin ihtiyaçlarinin karsilanmasinda sponsorluk anlasmalarinin önemli olduguna deginen Gürkan, firmaya desteginden dolayi tesekkür etti.

Tören sonunda Üner, Cibir'a 22 numarali forma hediye etti.

Kaynak: AA