Çaykur Rizesporlu Baiano'dan Yeni Malatyaspor Maçi Degerlendirmesi Açiklamasi

'Final niteligindeki maçta kim oynarsa oynasin, çok büyük fedakarlik yaparak galip gelecegimize inaniyorum'.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasinda 19 Aralik Pazar günü sahasinda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karsilasacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu Fabricio Baiano, maçi kazanmalari halinde kendilerine olan güvenin artacagini söyledi.

Brezilyali oyuncu, idman öncesi gazetecilere yaptigi açiklamada, her zaman kulübe fayda saglamak için çalistigini, hocanin isteklerini düsünerek performansini sahaya yansittigini belirtti.

Sezona çok kötü basladiklarinin altini çizen Baiano, "Kimse böyle bir sey beklemiyordu. Futbolda asla vazgeçemezsiniz. Umudunuzu kaybedemezsiniz. Umudumuzu kaybetmedik. Çok iyi bir oyuncu grubu ve hocamiz var. Birlikte bu kötü durumdan kurtulacagimiza inaniyorum." dedi.

Kulübe hizmet vermek için çalistigina dikkati çeken Bainao, "Sözlesmemin karsiligi hizmet vermeye çalisiyorum. Dört hoca ile çalistim. Sag olsun hepsi beni her zaman oynatti. Ben takim disinda kalmayi sevmeyen, çalismayi seven bir oyuncuyum. Çalismami degerlendirerek oynatiyorlar. Hocalarimin taktiri çalismamin karsiligini aldigimi düsünüyorum." diye konustu.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçinin çok zor ve degerli oldugunun altini çizen Baiano, sunlari kaydetti:

"Bulundugumuz konumda her galibiyete, her puana, her seye ihtiyacimiz var. Yapabilecegimiz her seyin en iyisini yapmali, puan ve puanlar almaliyiz. Iyi bir oyuncu grubumuz var. Iyi bir hocamiz var ve bunu basarabiliriz. Final niteligindeki maçta kim oynarsa oynasin, çok büyük fedakarlik yaparak galip gelecegimize inaniyorum."

- Yeni Malatyaspor maçi hazirliklari

Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoglu yönetiminde Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklarini sürdürdü.

Yesil-mavili ekip, isinma hareketlerinin ardindan kuvvet çalismasi yapti.

Rize temsilcisi, ilk 20 dakikanin ardindan çalismayi basina kapali sürdürdü.

Öte yandan idman öncesi Çay Ilkögretim Okulu 2. sinif ögrencileri, futbolculara kendi çizdigi resimleri hediye etti.

Hamza Hamzaoglu, bir süre ögrencilerle top oynadi.

Kaynak: AA