Burak Ince, Altinordu'ya Veda Etti Açiklamasi

'Simdi çocukken kurdugum hayallerimi gerçeklestirmek için veda vakti'.

Ara transfer döneminde Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Arminia Bielefeld’e transferi tamamlanacak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altinordu'nun genç oyuncusu Burak Ince, "Simdi çocukken kurdugum hayallerimi gerçeklestirmek için veda vakti." dedi.

Altinordu'nun Kocaelispor'u 3-2 yendigi müsabakada bir penalti yaptiran 1 de gol atan Burak Ince, maçtan sonra takim arkadaslari tarafindan omuzlara alinarak Altinordu'ya veda etti.

Genç oyuncunun Kocaelispor galibiyetinin ardindan soyunma odasinda yaptigi konusmada, Altinordu ailesinin kendisi için çok özel oldugunu belirterek, "Yetistigim kulübü ve buradaki kimseyi asla unutmayacagim. Sizler bana abilik kardeslik yaptiniz, sizlerden çok sey ögrendim. Artik kariyerimi Bundesliga'da sürdürecegim. Her sey için tesekkür ediyorum. Altinordu’yu Avrupa’da en iyi sekilde temsil edecegim." ifadelerini kullandigi bildirildi.

Burak Ince, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda da sunlari kaydetti:

"12 yasinda bir çocuk olarak katildigim bu aileden simdi bir genç olarak ayriliyorum. Müthis anilarim ve çok degerli tecrübelerim oldu. Bugün çok sevdigim kulübümle son maçimi böyle bir zaferle anlamlandirdigim için çok mutluyum, duyguluyum. Simdi çocukken kurdugum hayallerimi gerçeklestirmek için veda vakti... Her sey için tesekkürler."

Altinordu Futbol Kulübü de sosyal medya hesabindan "Golünü atti, 3 puani getirdi ve 12 yasinda bir çocukken baslayan serüven için veda vakti geldi. Her sey için tesekkürler Burak!" paylasiminda bulundu. Ayni paylasimin altina Burak Ince’yi ocak ayinda kadrosuna katacak Arminia Bielefeld de "Seni bekliyoruz Burak" diye cevap verdi.???????

Kaynak: AA