Bu Maçin Kaybedeni Yok

Yildirim Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafindan Hümâ Hatun Anaokulu Küçük Yas Grubu Özel Çocuklar yararina organize edilen kadinlar futbol müsabakasinda dayanisma kazandi.

Yildirim Belediyesi ve Topuklu Kramponlar Platformu tarafindan gerçeklestirilen organizasyonda Topuklu Kramponlar ve Yildirim Gücü karsi karsiya geldi. Rekabetten ziyade dostlugun öne çiktigi müsabakaya Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, Yildirim Ilçe Milli Egitim Müdürü Mustafa Sevinç, önceki dönem Orhaneli Belediye Baskani Irfan Tatlioglu, muhtarlar, basin mensuplari ve çok sayida vatandas katildi.

Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Yildirim Belediyesi olarak elimizden geldigince sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalisiyoruz. Bugün de Topuklu Kramponlar Platformu ile birlikte Hümâ Hatun Anaokulu küçük yas grubu ‘özel çocuklarimizin yararina Topuklu Kramponlar Futbol Müsabakasi’ni tertip ettik. Ben müsabakada evlatlarimiz için ter akitan ve centilmence yarisan her iki takimimizi da tebrik ediyorum” dedi.

Müsabaka, Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz’in her iki takima da madalya ve kupa takdimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA