Baskan Akin'dan Turgutluspor'la Moral Bulusmasi

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, pazar günü Serik Belediyespor’a konuk olacak Turgutluspor’u antrenmanda ziyaret ederek oyunculara moral verdi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, Turgutluspor antrenmanini ziyaret ederek takima basarilar diledi. pazar günü Serik Belediyespor’a konuk olacak takimin oyunlariyla bulusan Baskan Akin, takima moral verdi. Kulüp Baskani Ahmet Daskan, yöneticileri, teknik heyet ve futbolculari ile bir araya gelen Baskan Akin, “Takim olarak ligde iyi bir çikis yakaladiniz. Bu çikisinizi Serik Belediyespor karsisinda da sürdüreceginize olan inancim tam. Sizlere Serik Belediyespor maçinda basarilar diliyorum. Bizler her zaman arkanizdayiz. Sizden tek istegim böyle oynamaya, bu armayi sahada bugüne kadar oldugu gibi en iyi sekilde temsil etmenizi istiyorum” dedi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin’in ziyaretinden dolayi mutlu olduklarini belirten Kulüp Baskani Ahmet Daskan, “Belediye Baskanimiz Çetin Akin, her firsatta takimimizi ziyaret ederek hem moral veriyor hem de arkamizda oldugunu bizlere her firsatta hissettiriyor. Kendisine sahsim, yönetim kurulum ve takimim adina tesekkür ediyorum. Insallah hafta sonu deplasmanda oynayacagimiz Serik Belediyespor maçinda da en iyi skorla sahadan ayrilip, camiamizi mutlu etmeye olan inancim tam” diye konustu.

Kaynak: İHA