Bandirmaspor - Balikesirspor Maçinin Ardindan

Balikesirspor’u 3-0’la geçen Bandirmaspor’da Teknik Direktör Mustafa Gürsel, stresli basladiklari maçi kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi. Balikesirspor Yardimci Antrenörü Izzet Karakulak ise, "Ligin son sirasindayiz, yenilmeye tahammülümüz yok" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasinda Bandirmaspor, Balikesirspor ile karsi karsiya geldi. Karsilasmayi Bandirmaspor 3-0 kazandi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulunan Bandirmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, "Öncelikle kazandigimiz için çok mutluyuz. Oyuna baslarken stresli basladik. 2 maçtir kazanamamanin stresi vardi. Oyun kontrolünün bizde olmasina ragmen gerekli pozisyonu bulamadik. Saha içerisindeki dönerli döngüleri yapamadik. Ikinci yari gol atinca sporcularimizin üzerindeki stres üzerlerinden kalkti. Hava sartlarinin rüzgarli ve yagmurlu olmasina ragmen golü bulduktan sonra güzel ataklar bulmaya basladik. Bugün bu 3 puan bizim için önemliydi. Kazandigimiz için çok mutluyuz. Balikesir’in iki güzide takiminin müsabakasinda bu derbi maçi da kazandigimiz için mutluyuz. Oyuncularimizi da kutluyorum, tüm Bandirma camiasina armagan olsun" ifadelerini kullandi.

Balikesirspor Yardimci Antrenörü Izzet Karakulak da, "Mutlu olamadigimiz bir sonuç elde ettik. Ilk yarida dirençli maç sergiledik. Rakibimize hemen hemen hiç firsat vermedik, hatta ceza sahamiza sokmadik diyebiliriz. Müsabakanin 48. dakikasinda kirilma noktasi var. Savunma oyuncumuz yere takilip düsünce hücum oyuncularin önü açildi. Golü yedikten sonra maçi riske atmak zorunda kaliyorsun. Bizler mutlak 3 puan parolasiyla geldik. Ligin son sirasindayiz, yenilmeye tahammülümüz yok. Fiziksel kosullar, hava kosullari takimizi zorluyor. Artik bu maçi unutup önümüzdeki Altinordu maçina bakacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA