Bandirmaspor, Alt Yapi Ile Güçleniyor

Balikesir’in Bandirma Ilçesi Royal Hastanesi Bandirmaspor futbol akademisi çalismalarina hizla devam ederken, Antrenör Berkcan Biratan , "Amacimiz A Takimina daha çok futbolcu kazandirmak" dedi.

Royal Hastanesi Bandirmaspor Yönetimi altyapiya büyük önem veriyor. 26 Haziranda açilan futbol akademisi çalismalarina araliksiz devam ediyor. Amaçlarinin A takimina sporcular kazandirmak oldugunu söyleyen kademi Antrenörü Berkcan Biratan, "Bandirmaspor Akademi olarak 26 Temmuzdan bu yana antrenmanlarimizi U14, U15, U16,17 ve U19 yas gruplariyla yogun bir tempoda sürdürmekteyiz. Geriye dönüp baktigimizda iki farkli tarihlerde, iki farkli seçme yaptik. Seçmelerimize Türkiye ’ nin bir çok yerinden sporcular katildi.

Katilim saglayan sporcularimizdan yetenekli olanlari aramiza kattik. Bandirmaspor olarak sonuçtan ziyade süreç odakli yogun bir antrenman tenposundayiz. Hedefimiz öncelikle tüm yas gruplarinda Bandirmaspor’ u en iyi sekilde temsil edip, amacimiz ise akademimizden A Takima Sporcular vermektir. Tüm ülkelerde oldugu gibi ülkemizde de yetenekli sporcularimiz vardir. Önemli olan bunlari tespit edip gelistirip, egitip bireysel futbolcu halinden takim futbolcusu haline getirmek" diye konustu.

Yaman Egeli sekizinci sinif ögrencisi ve U14 takim kaptani Yagiz Yilmaz, hedefinin Bandirmaspor A takimi ve Milli takimda oynamak oldugunu belirterek, " Öncelikle Bandirmaspor Baskanimiz Onur Göçmez’ e ve yöneticilerimize daha sonra Berkcan Hocamiza tesekkür ediyorum. Burada antrenmanlar zevkli ve güzel geçiyor. Bizi gelistirma amaçli antrenman yapiyoruz. Öncelikle hedefim, burada profesyonel olmak ve A takimda forma giymek. Onun disinda Milli takimimizda oynamak ve yurtdisi takimlarinda oynamak " diye konustu.

Kaynak: İHA