Antalyaspor Baskani Çetin Açiklamasi 'Hedefimiz Az Borç, Çok Basari'

Olagan Mali Genel Kurul’da konusan Antalyaspor Baskani Aziz Çetin, "Hedefimiz borcun daha az olmasi ve sportif olarak daha basarili hale gelmek" dedi.

Antalyaspor Spor Faaliyetleri Ticaret Sanayi A.S. Olagan Mali Genel Kurulu gerçeklestirildi.

1 Haziran 2020-31 Mayis 2021 dönemini kapsayan Mali Genel Kurul’da Divan Kurulu Baskanligi’na Kamile Yildirim Gülgün, Divan Kurulu Üyeliklerine Mehmet Çelik, Hakan Irban, Mehmet Yaman ve Cenk Soyer seçildi. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yapilan Genel Kurula Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskani Emin Hesapçioglu, Antalyaspor Vakfi Baskani Nafiz Tanir ve Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Baskani Aziz Çetin ile her üç kurumun yöneticileri ve hissedarlar katildi.



"Saha sonuçlari istenilen düzeyde"

1 Haziran 2020 ile 31 Mayis 2021 tarihlerini kapsayan dönemin yönetim kurulu faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosunun okunmasinin ardindan ayni dönemde görev yapan yönetim kurulu üyeleri ibra edildi. Söz konusu dönem içinde istifa eden yönetim kurulu üyelerinin istifalarinin kabulü ve yerlerine atanan yönetim kurulu üyelerinin onaylanmasinin ardindan istifa eden danisma kurulu üyelerinin istifalari da kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde konusan Antalyaspor Kulübü Dernegi Baskani Emin Hesapçioglu, her seyin olumlu gittigini, Antalyaspor A.S. yönetiminin basarili oldugunu ve saha sonuçlarinin da istedikleri düzeyde oldugunu belirtti.



"Mali ve sportif basari için çalisiyoruz"

Antalyaspor A.S. Yönetim Kurulu Baskani Aziz Çetin ise hem mali yapi hem de sportif basari için çaba sarf ettiklerini belirterek “Hedefimiz borcun daha az olmasi ve sportif olarak daha basarili hale gelmek. Kalici gelirler için çalisma yapiyoruz. Projelerimiz var, subat ayindan sonra netice aliriz. Antalyaspor camiasina sürprizlerimiz olacak. Sahada ise Futbol Sorumlumuz Nuri Sahin ile yakaladigimiz ivme var. Çok daha iyi sonuçlar alacagiz. Net bir hedef koymuyoruz, transfer engelini asacagiz. Ligin ikinci yarisina daha istekli baslayacagiz. Gelecek sene hedeflerimiz daha büyük olacak. Mali konuda büyük basari gösteren yönetim kurulu üyelerimi kutluyor, sizlerin desteginin devamini istiyorum” ifadelerini kullandi. Genel Kurul bu konusmanin ardindan tamamlandi.

Kaynak: İHA