Konyaspor Baskani Özgökçen, Gazetecilerle Bulustu Açiklamasi

'Konyaspor sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktir'.

Süper Lig ekiplerinden Ittifak Holding Konyaspor'un Baskani Fatih Özgökçen, 38 maçlik periyot içerisinde 90 dakikalik mücadeleyi tüm sezona yaydiklarinda takiminin sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacagini söyledi.

Özgökçen, kulübün kent merkezindeki misafirhanesinde düzenlen programda, gazetecilerle bir araya geldi.

Hakli elestirilerin kendileri ve takim açisindan son derece önemli olduguna isaret eden Özgökçen, "Genel itibariyla kulübün sportif basarisi herkesin malumudur. Insallah sezon sonuna kadar iyi bir yerde olmayi arzu ediyoruz. Ekonomik noktada çalismalarimiza yogun sekilde devam ediyoruz. 'Kulübe ne katki saglayabiliriz' diye yönetim kurulu üyeleriyle gece-gündüz çalisiyoruz. Bu noktada da Konya'nin destegini arkamiza aldik diyebilirim." seklinde konustu.

- Avrupa standartlarinin üzerinde tesislesme vurgusu

Özgökçen, Kayacik tesislerine yapilacak olan yatirimin temelinin geçen hafta atildigini animsatarak, söyle konustu:

"Insallah bu proje tamamlandiginda Konyaspor Kulübü belki de Avrupa standartlarinin üzerinde tesislesme noktasina yaklasacak. Bu konuda Büyüksehir Belediye Baskanina ve emege geçenlere çok tesekkür ederim. Tesis yatirimi tamamlandiginda mevcut yeri altyapiya devredecegiz. Mevcut tesis altyapiya devredildiginde Türkiye'de esine az rastlanan bir tesis olarak Konyaspor'umuza katki saglayacak. Sporcularimizi yetistirmeye gayret edecegiz. Bu noktada Selçuklu, Meram ve Karatay Belediyesi tesislere birer antrenman sahasi yapma sözünü verdi. Onlara da ayri ayri tesekkür ediyorum. Bunlar Konyaspor'a ve sehrin spor anlayisina katki saglayacak islerdir. Tesislesmede ne kadar çok ileri gidilirse spor kültürü açisindan Konya'mizin belirli bir yere gelecegini düsünüyorum."

- "Konyaspor sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktir"

Mütevazi kadroyla, çalismanin hakkini vererek hedefledikleri yere gelme arzusunu paylasan Özgökçen, sunlari kaydetti:

"Konyaspor'umuz ülke gündeminde biraz daha genis yer bulmaya basladi. Özellikle bu sezon itibariyla objektif degerlendirme yapildiginda oynanan güzel oyunun insanlara zevk verdigi belirtiliyor. Bu güzel oyunun neticesinde takimimiz ligde ikinci durumunda. 38 maçlik periyot içerisinde 90 dakikalik mücadeleyi tüm sezona yaydigimizda inaniyorum ki Konyaspor sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktir."

Kaynak: AA