Konyaspor Baskani Özgökçen Açiklamasi 'Konyaspor Sezonu Çok Iyi Bir Yerde Tamamlayacaktir'

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, 38 maçlik periyot içerisinde 90 dakikalik mücadeleyi tüm sezona yaydiklari zaman takimin sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacagini belirterek, mütevazi kadroyla sonuna kadar çalismanin hakkini vererek bir yerlere gelme arzusu içerisinde olduklarini söyledi.

Konyaspor Kulüp Baskani Fatih Özgökçen, medya mensuplariyla bir araya geldi. Gerçeklestirilen toplantida Baskan Fatih Özgökçen açiklamalarda bulundu. Kulübün sportif basarisi ve ekonomik çalismalarindan bahseden Baskan Özgökçen, “Genel itibariyle kulübümüzün sportif basarilari ya da sportif durumu herkesin malumudur. Insallah sportif basari noktasinda da hem basketbol açisindan hem futbol açisindan sezon sonuna kadar iyi bir yerde olmayi arzu ediyoruz. Ekonomik noktada çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Kulübümüze ne katki saglayabiliriz? noktasinda yönetim kurulu üyelerimizle gece gündüz muhasebesini yapiyoruz, çalisiyoruz. Bu noktada da Konya’nin destegini arkamiza aldik diyebilirim” dedi.



“Konyasporumuz’a katki saglayacak sporcularimizi yetistirmeye gayret edecegiz”

Kulübe yeni kazandirilacak olan tesisler hakkinda konusan Fatih Özgökçen, “Tesislesme noktasinda geçen hafta sonu Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum’un katilimiyla, Büyüksehir Belediyemizin ihale etmis oldugu ve Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yapilacak olan, benim de son derece önem verdigim projenin temelleri atildi. Insallah bu proje tamamlandigi zaman Konyaspor Kulübü belki de Avrupa standartlarinin da üzerinde bir tesislesme noktasina adim adim yaklasacak. Su andaki mevcut tesisimizi, yeni tesis tamamlandiginda altyapimiza devredecegiz. Mevcut tesis altyapiya devredildigi zaman Türkiye’de belki örnegi az rastlanir bir altyapi tesisi olarak da Konyasporumuz’a katki saglayacak sporcularimizi yetistirmeye gayret edecegiz. Tabii ki bu yapilacak tesisler, hizmetler tamamiyla Konyaspor Kulübüne, Konya’nin spor anlayisina katki saglayacak is ve islemlerdir. Tesislesme konusunda ne kadar çok ileri gidilirse spor kültürü açisindan da Konyamiz da belirli bir yere gelinecegini düsünüyorum. Buradaki tesislesmeler belki ülkemizdeki birçok kulübümüze de örnek olacak. Bu çalismalarin da son derece önemli oldugunu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

“Çalismanin hakkini vererek bir yerlere gelme arzusu içerisindeyiz”

Konyaspor’un özellikle futbol noktasinda bu sezon itibariyle ülke gündeminde biraz daha genis yer bulmaya basladigini dile getiren Özgökçen, “Takdir edersiniz ki tarafli tarafsiz herkes objektif degerlendirme yaptigi zaman oynanan güzel oyunun insanlara zevk verdigini belirtiyor. Bu hakli, güzel oynanan oyunun neticesinde de takimimiz su an itibariyle ligde ikinci durumda. Insallah, 38 maçlik bu periyot içerisinde 90 dakikalik mücadeleyi tüm sezona yaydigimiz zaman inaniyorum ki Konyaspor Kulübü futbol takimi sezonu çok iyi bir yerde tamamlayacaktir. Su anda bir sey söylemek dogru olmaz. Biz sezona basladigimiz günden beri belirtmis oldugumuz gibi mütevazi kadroyla sonuna kadar o çalismanin hakkini vererek bir yerlere gelme arzusu içerisindeyiz. Sebebini isleme gayret ve hevesi içerisindeyiz. Bunu yaptigimiz takdirde de sonucun iyi olacagini tahmin ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA