Gaziantep FK-Fenerbahçe Maçinin Ardindan

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira:'Bugün firsat yakaladik ama degerlendiremedik. ilk firsat kaçirmamiz degil. Sampiyon olacak takim bu tür firsatlari kaçirmamasi gerekiyor'

Süper Lig'in 16. haftasinda Gaziantep FK'ye 3-2 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, bu hafta önemli bir firsati kaçirdiklarini belirterek, "Bugün firsat yakaladik ama degerlendiremedik. ilk firsat kaçirmamiz degil. Sampiyon olacak takim bu tür firsatlari kaçirmamasi gerekiyor." dedi.

Pereira, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, Gaziantep'e galibiyet için geldiklerini belirtti.

Bu maçtan alinacak 3 puanin önemini bilerek karsilasmaya çiktiklarini hatirlatan tecrübeli çalistirici, söyle konustu:

"Maça iyi basladik ve pozisyonlar ürettik ama sonuçlandiramadik. Ilk bir hatamizla gol yedik. Kazanmak isteyen bir takimin yapmamasi gereken 3-4 hata yaptik. Geriye düstükten sonra beraberligi yakaladik. 2. golü ararken ikinci hatadan sonra yeniden geriye düstük. Önemli pozisyonlar kaçirdik. Bir hatadan daha gol yedik. Sampiyon olmak için böyle hatalar yapmamak lazim. Oyuncularimi savunurum her seye ragmen. Takimim kosmadi mücadele etmedi diyemem ama hatalarimizi görmemiz lazim."

Pereira, Trabzonspor'un da puan kaybettigi bir haftada yasanan puan kaybinin hatirlatilmasi üzerine, "Yaptigimiz bireysel hatalarin sebebini ben de anlayamiyorum. O yüzden bunun sebebini açiklayamam. Bugün firsat yakaladik ama degerlendiremedik. ilk firsat kaçirmamiz degil. Sampiyon olacak takim bu tür firsatlari kaçirmamasi gerekiyor." diye konustu.

Fenerbahçeli teknik adam, istifa düsünüp düsünmedigiyle ilgili bir soruya, "Bu, burada gazetecilerle konusulacak konu degil." yanitini verdi.

Kaynak: AA